Postaw się na moim miejscu. Jestem tylko pojedynczym człowiekiem, który musi to wszystko dźwignąć na swoich barkach. Nagrałem filmik, czyli zrobiłem to, co robię. A skończyło się tak pozwem na 150 tys. złotych i aferą na cały internet. Wszyscy o tym mówią i piszą, wokół całej sprawy jest sporo szumu, ale w całej sytuacji, to ja jestem na najgorszym miejscu i czuję się w tym po prostu zagubiony. Ostatecznie to ja dostałem pozew. Trochę jak taka szara myszka, która przypadkiem sporo namieszała.
Źródło: natemat.pl/72443,piotr-oginski-ktorego-sokolow-pozwal-na-150-tys-zl-za... (nie wiem na ile rzetelny jest ten portal)
Noo i takie vlogi z celi to ja moge oglądać! Siemanko, dziś pokażę Wam jak przyrządzić kaszankę w bułce z polewą czosnkową w sosie własnym. Swoją drogą to w kuchni jest miejsce dla kobiet, a nie dla facetów. I uprzedzam komentarze: Tak mam laptopa w kuchni
Pierdolisz wracaj do piwnicy - najlepsi kucharze to mężczyźni, bo robią to dla osiągnięcia dobrego efektu smakowego, a nie by tylko odpierdolić co tam mają zrobić
Czasem dobre pomysły źle kończą...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów