18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 37 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Svenlee 2020-04-03, 20:11
Ego lifting
Zgłoś
An4lTerror 2020-04-03, 20:34
Za nisko zszedł
Zgłoś
darex99 2020-04-03, 20:37 1
Trzeba być idiotą, aby podejść do sporego ciężaru bez asekuracji albo mieć przerośnięte ego maksymalnie i chcieć przy kozaczyć - co to nie on...no cóż - niebawem pewnie warzywo.
Zgłoś
repowski 2020-04-03, 20:40 10
Zgłoś
camson 2020-04-03, 20:52 2
darex99 napisał/a:

Trzeba być idiotą, aby podejść do sporego ciężaru bez asekuracji albo mieć przerośnięte ego maksymalnie i chcieć przy kozaczyć - co to nie on...no cóż - niebawem pewnie warzywo.

On by to wyjebał, gdyby nie jeden błąd. Zwróćcie uwagę na łokcie- przy przysiadzie muszą być pod sztangą tak jak miał przy schodzeniu. Po odbiciu na dole łokcie poszły w tył co spowodowało przeniesienie środka ciężkości na palce stóp, a efekt mamy na filmie.

To czego nie mogę za to zrozumieć to po chuj odchodzi tak daleko od stojaków? Jeden mały krok i to wszystko!
Zgłoś
r061071 2020-04-03, 22:21 1
akrobata jak się patrzy

forza nostra legge
Zgłoś
ritu4l 2020-04-04, 0:02
Po zachowaniu sztangi widać że to te damskie fitness krążki po 5, 7.5, 10 kg

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Klexxx 2020-04-04, 0:35
Trzeba być niezłym skurwysynem, żeby przerwać film i nie pokazaćjak mu głowę ujebało
Zgłoś
cogito25 2020-04-04, 9:56 1
camson napisał/a:

On by to wyjebał, gdyby nie jeden błąd. Zwróćcie uwagę na łokcie- przy przysiadzie muszą być pod sztangą tak jak miał przy schodzeniu. Po odbiciu na dole łokcie poszły w tył co spowodowało przeniesienie środka ciężkości na palce stóp, a efekt mamy na filmie.
To czego nie mogę za to zrozumieć to po chuj odchodzi tak daleko od stojaków? Jeden mały krok i to wszystko!

i do tego jak nie możesz podnieść to pomagasz sobie w stylu łokcie do przodu łatwiej wstać łatwiej zrzucić

dddd
Zgłoś
Policeman 2020-04-04, 14:03 1
Nie jestem jakimś kozakiem, na siłownię rzadko chodzę, max 2x w msc, częściej na basen, ćwiczenia ogólnorozwojowe, sporty walki uprawiałem całe życie, ale tak to nie sądzę bym zmierzył się z takim ciężarem, tylko jedno mnie zastanawia - po kiego chuja. Jeszcze gdybym miał 20 lat, noo może, ale później? Nie lepiej po prostu sobie ćwiczyć dla zdrowia? Przecież typ w najlepszym wypadku podniesie to gówno, nic mu się od tego nie zwiększy [poza ego]. W najgorszym rozpierdoli sobie jakiś staw, zerwie jakieś ścięgna i może nigdy nie wróci do zdrowia. Mówię, nie znam się na sportach siłowych, zawsze mnie dziwą typy, które sapią, wrzucają jakiś wielki ciężar, robią się cali czerwoni i sap, raz podniosą, dwa a potem odkładają i chodzą dumni szerokim krokiem jakby wyjebało ich przed chwilą kilku murzynów
Zgłoś
Kaszakisza 2020-04-04, 14:34 1
Policeman napisał/a:

Nie jestem jakimś kozakiem, na siłownię rzadko chodzę, max 2x w msc, częściej na basen, ćwiczenia ogólnorozwojowe, sporty walki uprawiałem całe życie, ale tak to nie sądzę bym zmierzył się z takim ciężarem, tylko jedno mnie zastanawia - po kiego chuja. Jeszcze gdybym miał 20 lat, noo może, ale później? Nie lepiej po prostu sobie ćwiczyć dla zdrowia? Przecież typ w najlepszym wypadku podniesie to gówno, nic mu się od tego nie zwiększy [poza ego]. W najgorszym rozpierdoli sobie jakiś staw, zerwie jakieś ścięgna i może nigdy nie wróci do zdrowia. Mówię, nie znam się na sportach siłowych, zawsze mnie dziwą typy, które sapią, wrzucają jakiś wielki ciężar, robią się cali czerwoni i sap, raz podniosą, dwa a potem odkładają i chodzą dumni szerokim krokiem jakby wyjebało ich przed chwilą kilku murzynów

Jakbyś poćwiczył typowo pod trójbój to byś zrozumiał jaką satysfakcję daje przekraczanie swoich granic. Ale to trzeba robić z głową, doskonalić technikę i też wiedzieć jak wychodzić z ciężkich sytuacji. Założę się, że gdzieś na tej siłce leżą takie pałąki asekuracyjne, które gościu mógłby założyć na ten stojak i sztanga by się na nich zaparła jakby nie dał rady. Ale po co? Lepiej się rozjebać. xD

Zgłoś
Spar1988 2020-04-04, 21:20 1
Policeman napisał/a:

Nie no lepiej przyjść na siłownię wziąć pedalskie hantle i pompować łapę na sezon letni, plus ławka i klata. Chyba że ktoś robi za lewarek u mechanika bo tylko do tego przyda mu się ławka, a przysiad, martwy ciąg to są ćwiczenia konkretne , minus taki że serce dostaje w chuj po dupie i jak zła technika to wyjdzie po latach.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów