📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
łeee myślałem, że się zesra.
A mówili ; idź na siłownię, będzie fajnie!
Jest fajnie! Miód na moje stare ślepia!
Raz obejrzeć to za mało
Jest fajnie! Miód na moje stare ślepia!
Raz obejrzeć to za mało
Zjebany babsztyl talerze pomyliła i miejsce.
Można się śmiać a to co laska zrobiła to zupełnie kontrolowane. Nic się jej nie mogło stać przy takim upadku
Bartshin napisał/a:
Jak twoja mamusia kurę,wka
Nie obrazaj mamy Wojtka! Nie znasz jej a to może być wartościowa i wielobarwna kobieta. Niemiecki swoich kompleksów z dzieciństwa kosztem czyichś uczuć. Proszę popracuj nad sobą.
Spoko najwidoczniej takie wartości wyniósł z domu więc nie mam mu za złe, że mierzy wszystkich miarą swojej familii.
Zdrowy kawał dupy. Fajne masywne uda. Cycek trochę mały. Jeśli jest wydepilowana, to fajnie byłoby ojebac taką spocona i rozgrzaną patelochę... Nawet jakby trochę popuściła z przodu.
Ponad 70 kilogramów (70 + te małe czerwone placki nie wiadomo ile) - baaardzo nieźle jak na dziewczynę. Duża większość mężczyzn by sobie nie poradziła. Szacun i mam nadzieję, że się nie zraziła do treningów.
tars napisał/a:
Ponad 70 kilogramów (70 + te małe czerwone placki nie wiadomo ile) - baaardzo nieźle jak na dziewczynę. Duża większość mężczyzn by sobie nie poradziła. Szacun i mam nadzieję, że się nie zraziła do treningów.
Dziewczyna wygląda na jakieś 65kg, sztanga 75kg. No, jak na podrzut, to wynik żenująco półśmieszny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów