w taki sposób przechowywane są samochody po wyprodukowaniu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
w taki sposób przechowywane są samochody po wyprodukowaniu.
widze wieśwagen dywersyfikuje (uwaga gimbaza:trudne słowo) byznes. zamiast robić auta, biorą się za budowlankę
-Dzieńdobry, chciałem odebrać swojego Passata.
-12-naste piętro , 9-rząd.
-12-naste piętro , 9-rząd.
"w taki sposób przechowywane są samochody po wyprodukowaniu"- czyli zwiezieniu poszczególnych elementów z całego świata i nadaniu całości statusu "NIEMIECKI".
Ściemka, tylko wybrane egzemplarze, które mają być odebrane bezpośrednio z fabryki, tak są przechowywane. Pozostałe stoją na placu. Żeby było śmieszniej, te po gradobiciu trafiają do Polski.
technologia opracowana specjalnie dla VW, a Japończyki podobne parkingi mają już od dawna.
idź w pizdu z tym szajsem
idź w pizdu z tym szajsem
CHuj mnie to obchdzi jak przechowują te słabiutkie gruźliki.
Osz kurwa ŁAŁ a ja myslalem ze ona jada z fabryki az tutaj do polski do salonu :O
Dzieki za oswiecenie wodzu !
Dzieki za oswiecenie wodzu !
W chuj sadystyczne, na harda z tym
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów