📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
1.55.. ja pierdole, boli od samego patrzenia.. ale trick pierwsza klasa
No nic mnie bardziej nie rozśmiesza jak widok skate'ów, którzy sobie mordę rozwalają albo łamią rączki. Dzięki za wstawkę - u made my day
Czasami się martwię, że teraz nauka jest już na takim poziomie, że ludzie będą żyli dłużej i przeludnią planetę. Ale potem ktoś wrzuca taki filmik i już jestem spokojny
Kurwa jak ja lubię jak debile cierpią
wyczówam tutaj zawiść ludzi którzy nie wychodzą z domów do ludzi robiących coś nie tylko przed komputerem.
Dobrze tym jebanym homosią w rurkach. Jak patrze na tych pedałów na mieście to mam ochotę tej hipsterskiej kurwie rozjebać tą deskę na głowie . UP Jaka zawieść, gdyby nie ten jebany stereotyp w moim mieście i zapewne w innych też gdzie idziesz na skejtpark i nie wiesz czy przypadkiem nie trafiłeś na zlot hipstero-pedało-chuj wie czego to by było spoko. Cenie ludzi za to co robią ale przynajmniej nie muszą się ubierać jakby ich tata ujebał sobie że ma jednak dziewczynke
@up tu Ci musze przyznac racje. Sam jezdze na desce ale wpieniaja mnie te
bo kiedys to była prawdziwa deska,a teraz wszyscy w rurkach (przeciez to nawet kurwa wygodne pewnie nie jest,a i wyglada jak dziewczyna). Wydaje mi sie ze niestety tak sie stało bo deska jest modna u takich pedałów,.Nie muszą nawet umieć trick'ów tylko po prostu jeżdżą. Wkurwia mnie takie coś jak widzę, że koleś juz np. rok jezdzi u mnie po miescie a ja jadąc na desce zrobie chociażby głupiego heelflip'a to sie taki cymbał po roku jeżdżenia pyta jak to zrobilem
Godelo23 napisał/a:
hipstero-pedało-chuje
bo kiedys to była prawdziwa deska,a teraz wszyscy w rurkach (przeciez to nawet kurwa wygodne pewnie nie jest,a i wyglada jak dziewczyna). Wydaje mi sie ze niestety tak sie stało bo deska jest modna u takich pedałów,.Nie muszą nawet umieć trick'ów tylko po prostu jeżdżą. Wkurwia mnie takie coś jak widzę, że koleś juz np. rok jezdzi u mnie po miescie a ja jadąc na desce zrobie chociażby głupiego heelflip'a to sie taki cymbał po roku jeżdżenia pyta jak to zrobilem
warto bylo czekac do 1:55 )
No to ja przypomnę kawał...
Co jest najtrudniejsze w jeździe na skateboardzie?
Przyznanie się rodzicom, że jest się homoseksualistą.
Co jest najtrudniejsze w jeździe na skateboardzie?
Przyznanie się rodzicom, że jest się homoseksualistą.
xblazex napisał/a:
Wkurwia mnie takie coś jak widzę, że koleś juz np. rok jezdzi u mnie po miescie a ja jadąc na desce zrobie chociażby głupiego heelflip'a to sie taki cymbał po roku jeżdżenia pyta jak to zrobilem
No straszne po prostu! Jak ktoś np. samochodem nie umie pojechać driftem, to pewnie też cię strasznie wkurwia i od cymbałów wyzywasz.
@up to jest calkiem inna sprawa. Auto to srodek lokomocji a jak na desce chce tylko jezdzic to niech kupi sobie longboard'a. Chodzilo mi o to ze mnie wkurwia to jak jezdza tylko,i jezdza doa szpanu a nic nie umieja a glupa pala
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów