Ale gazem dostał. Lublin
Ale gazem dostał. Lublin
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlatego jestem za dostępem do broni
Żeby każdy bandzior strzelał do ciebie na dzień dobry, tak na wszelki wypadek, zanim strzelisz do niego? Zajebiście bezpiecznie będzie, nie mogę się doczekać. Druga Brazylia.
Się do władzy rudy dorwie to i czarno-prochowce zdelegalizuje. Suweren ma być bezbronny żeby mu głupoty do głowy nie przychodziły.
Po tym co tu czytam, mam nadzieję, że tak zrobi.
Nie pierdol. Dobrze napisał
Nie dobrze napisał tylko jak typowy debil pisowski
Zdecydowanie zbyt późna i wolna reakcja, gazem dużo wczesniej już powinna dawać po galach. Dobrze, że udało jej się wyjść cało. Tylko wolny dostęp do broni I zmiana w prawie dotyczacym obrony jest wyjściem by żyło się bezpiecznie.
Przeczytaj jeszcze raz swoje spostrzeżenia i odpowiedz na proste pytanie: jeżeli nie potrafiła opanować gazu to jak chcesz żeby opanowała "broń"?
Nie pierdol. Dobrze napisał
Co dobrze napisał ? Sieje dezinformacje pisowski troll a ty drugi za nim jebany debil
jedni na nagrobkach mają grawerowane "miał pierwszeństwo", a drudzy "bohatersko bronił nieswojego"... kurwa ludzie są dziwni, własnym życiem ryzykują, żeby szef po plecach poklepał i dalej zapierdalać za najniższą...
Akurat w Żabkach za ladą często stoi właściciel albo członkowie rodziny.
A jaki masz problem z dostępem do broni w Polsce?
Około 1600 zł całość kosztów. Czas krótszy niż zrobienie prawo jazdy. Wymogi? Pełnoletni, niekarany, zdrowy psychicznie. Tyle.
Fajna bajka
Nie tyle bo później musisz udawać ,że uprawiasz sporty strzeleckie a jak chcesz wyjechać to musisz kombinować co z bronią zrobić.
A co ty pierdolisz: konfederatka czy Jarka Kaczyńska?
Co ty pierdolisz i skad masz takie informacje? Jak z TVPiS to bym tego nie łykał
Lewaki są zdziwieni że służba graniczna posiada broń na amunicje ostrą. Wy to ludziom dacie kredki zamiast broń....
Co ty pierdolisz i skad masz takie informacje? Jak z TVPiS to bym tego nie łykał
nie z lewakciego pierdolenia kretynie ! i rudego lisa pewnie masz 15 lat i nie ogarniasz jak było za platfusa albo jesteś dorosły i masz siano w głowie .......
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów