Ale gazem dostał. Lublin
Ale gazem dostał. Lublin
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówTutaj w Kobyłce 2 pojebów napadło na sklep. Właściciel napierdalał 1 typowi zrobił akupunkturę wielkim nożem. Typ zmarł a właściciela uniewinnili. Idzie zmiana na lepsze.
Się do władzy rudy dorwie to i czarno-prochowce zdelegalizuje. Suweren ma być bezbronny żeby mu głupoty do głowy nie przychodziły.
Dlatego jestem za dostępem do broni
W Polsce ?, chyba cię pojebało! Policjant nie może użyć broni, bo odrazu ma przejebane a co dopiero taki Kowalski czy Nowak. Za odjebanie napastnika w swoim domu z miejsca masz ćwiare a jak sędzina będzie miała dobry dzień to da ci 12.
Się do władzy rudy dorwie to i czarno-prochowce zdelegalizuje. Suweren ma być bezbronny żeby mu głupoty do głowy nie przychodziły.
A co ty pierdolisz: konfederatka czy Jarka Kaczyńska?
Co ty pierdolisz i skad masz takie informacje? Jak z TVPiS to bym tego nie łykał
żeby gość mógł babę odjebać? to działa w dwie strony
A jaki masz problem z dostępem do broni w Polsce?
Około 1600 zł całość kosztów. Czas krótszy niż zrobienie prawo jazdy. Wymogi? Pełnoletni, niekarany, zdrowy psychicznie. Tyle.
W Polsce ?, chyba cię pojebało! Policjant nie może użyć broni, bo odrazu ma przejebane a co dopiero taki Kowalski czy Nowak. Za odjebanie napastnika w swoim domu z miejsca masz ćwiare a jak sędzina będzie miała dobry dzień to da ci 12.
Fajna bajka
Zdecydowanie zbyt późna i wolna reakcja, gazem dużo wczesniej już powinna dawać po galach. Dobrze, że udało jej się wyjść cało. Tylko wolny dostęp do broni I zmiana w prawie dotyczacym obrony jest wyjściem by żyło się bezpiecznie. Chodze że sztyletem, głownia 12cm, CP bawię się na strzelnicy. Każdemu zalecam chodzic uzbrojonym. Zawsze chodźcie uzbrojeni, szczegolnie mężczyźni. Pozdro sadole.
Następny. "Wolny dostęp". A teraz masz "zniewolony"? I jakieś problemy z prawem do obrony,?
A co ty pierdolisz: konfederatka czy Jarka Kaczyńska?
Nie pierdol. Dobrze napisał
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów