📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Skleroza sklerozą, ale jak typowi trąbią ludzie z daleka to by się mogł zainteresować co jest nie tak a nie wyjobongo król szos jedzie. Tirowcy.....
tak się zawsze zastanawiałem, czy oni patrzą w boczne lusterka ?
Masz pojęcie o czym piszesz?Na całym świecie tak się zdarza i jeszcze nikt na to nie wymyślił sposobu. Może ty wymyślisz? To przy okazji jeszcze wymyśl - żeby się baterie w elektrykach nie zapalały i w telefonach też. I żeby deszcz we wtorki nie padał.
kamilja napisał/a:
i jeszcze nikt na to nie wymyślił sposobu
Ekhem, wymyślono już dawno.
Kierujący takim pojazdem ma się UPEWNIĆ, że może bezpiecznie jechać.
Do tego nie potrzeba ani czujników, ani akumulatorów – wystarczy przeciętne IQ...
(robią zawodowym kierowcom testy na inteligencję?)
Najgorsze jest to, że jest przyzwolenie policji na to, przyzwolenie ITD, celnej, straży miejskiej.
Panie kierowco, wjechał pan pod zakaz. 500 i 10 punktów.
Ojej, ojej.
Gaśnicę pan masz?
Nie.
Dobra, to za gaśnicę, szef panu odda.
Panie kierowco, wjechał pan pod zakaz. 500 i 10 punktów.
Ojej, ojej.
Gaśnicę pan masz?
Nie.
Dobra, to za gaśnicę, szef panu odda.
kamilja napisał/a:
Masz pojęcie o czym piszesz?Na całym świecie tak się zdarza i jeszcze nikt na to nie wymyślił sposobu. Może ty wymyślisz? To przy okazji jeszcze wymyśl - żeby się baterie w elektrykach nie zapalały i w telefonach też. I żeby deszcz we wtorki nie padał.
Bo na calym swiecie ameby nie patrza w lusterko gdy wlaczaja sie do ruchu. Ja startujac nawet z podworka, nie wazne czym. Moze to byc nawet pedalski motocykl. PATRZE W LUSTERKO! Taki autystyczny nawyk. Mialem okazje jechac wanna i ni chuj nie odwalilbym manewru jak tutaj. Poza tym od razu czulbym w czasie jazdy, ze cos jest nie takj, gdyby wanna byla podniesiona.
I w lusterko. W Koniku masz lustra ze ja pierdole! Zwierciadla wielkosci slonich jajec. No nawet nie zerkajac w nie powinien widziec ze cos za wysoki gosciu jest jak na swoj zestaw.
ciekawe jakie to uczucie jedziesz sobie spokojnie i nagle wypierdalasz w kosmos
leonidkacap napisał/a:
Gość z filmiku już to wie
leonidkacap napisał/a:
Tak podksoczył że myślałem że sie zmieni w Optimusa Prime,
W wywrotkach powinien być system alarmu jak jedzie, a nie ma opuszczonej skrzyni ładunkowej, coś jak z pasami kiedy ich nie zapniesz.
elim napisał/a:
W wywrotkach powinien być system alarmu jak jedzie, a nie ma opuszczonej skrzyni ładunkowej, coś jak z pasami kiedy ich nie zapniesz.
Opatentuj to i będziesz bogaty dżinius
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów