"O kurwa mać"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
szkoda ze tylko rower sie polamal
Dragonov napisał/a:
Dobrze tak pedałom.
No pedały straszne, bo wyszły z domu zamiast pierdolić smuty przed komputerem
gojlad napisał/a:
Nie ma to jak rozpierdolił rowerek za 10tys...
Nie za 10 tylko max 4
Poza tym tylko rura sterowa od amora pękła, a to nie aż taki wielki wydatek
Inoquez napisał/a:
i po co największą łajże puszczać na przodzie? dać go na ostatniego, przynajmniej jak go zje Ciupakabra to będzie najmniejsza szkoda
To raczej nie była największa łajza jak backflipa kręcił A tamci za nim to tylko 360. Wiec 1 był najlepszy tylko mu nie siadło
niby rura od amora ale sśdze ze rama swoje tez ucierpiała przy nowym amorku niedługo i rama strzeli
@nurgle Skąd to założenie, że tylko i wyłącznie pierdolę smuty przed komputerem. Czyżbyś trzymał z pedałami?
Było już z tego co kojarzę, AWF Kraków, często się takie rzeczy tam dzieją
Dragonov napisał/a:
Ty byś pewnie w szerokich dresach na rowerku śmigał, co?Dobrze tak pedałom.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów