18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
OldMann 2022-11-25, 14:56 8
od takich wygłupów mozna zostać warzywem ale głupia dupa nie ogląda sadistica więc nie wie

dobry sadol to martwy sadol
Zgłoś
jestemnikim 2022-11-25, 15:08 1
OldMann napisał/a:

od takich wygłupów mozna zostać warzywem ale głupia dupa nie ogląda sadistica więc nie wie

za duzo sie naoglądałem tej strony przez ostatnie lata, teraz jak wychodze na dwór to jak pojebany sie rozglądam czy mnie coś nie pierdolnie a o takim czyms nie ma opcji

uq5644444444444444qetyqe4t3
Zgłoś
Cipczan 2022-11-25, 15:31
Duża dupa i pusty łeb. Śmiertelna kombinacja.
Zgłoś
smc 2022-11-25, 16:55
Tylko klapki po niej zostały...
Zgłoś
Sadek90 2022-11-25, 17:21 4
jestemnikim napisał/a:

za duzo sie naoglądałem tej strony przez ostatnie lata, teraz jak wychodze na dwór to jak pojebany sie rozglądam czy mnie coś nie pierdolnie a o takim czyms nie ma opcji

Ja mam tak, że, jak przechodzę tuż pod blokiem, to patrzę w górę czy nie leci żaden desperat, albo inna doniczka
Zgłoś
gre.g 2022-11-25, 17:46 2
"Naprawdę " piszemy razem matołku.
Zgłoś
lysymisio6969 2022-11-25, 20:20
flodzia.. jak ja cie kocham..
Zgłoś
Derciu 2022-11-25, 20:48 1
Co to za nutka? ktoś wie?
Zgłoś
~Angel 2022-11-25, 20:57 1
Derciu napisał/a:

Co to za nutka? ktoś wie?

Shazam mówi że to:

Zgłoś
PsychoGhost 2022-11-25, 22:35 2
Fajna, grubiutka lubię takie
Zgłoś
ZARAZ_WRACAM 2022-11-27, 10:55
Locha z Loch Ness.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów