wynik jak zwykle taki sam.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up x2
Chuj z tym co za gówno leci w tle. Miałem nadzieje że gość chociaż straci przytomność a tak więcej huku niż prawdziwej sadystycznej radochy.
Chuj z tym co za gówno leci w tle. Miałem nadzieje że gość chociaż straci przytomność a tak więcej huku niż prawdziwej sadystycznej radochy.
Sad but true - taki powinien być tytuł tego filmiku.
Kurwa huj że Metallica, huj że nic się mu nie stało, ale takie warunki do imprezowania to każdy by chciał: Jacht ze zjeżdżalnią, słońce i dupeczki na pontonie (za kare? )
Dobra, wszystko ok, ale powiedzcie mi: Co on sobie kurwa myślał? Że ustoi? Najebany?
Jak bardzo amerykaninem trzeba być żeby myśleć że taki zjazd może się udać?
Ale przecież w pontonik trafił!
@Nazad
ci którzy chcą się popisać przed cyckami często nie myślą logicznie
ci którzy chcą się popisać przed cyckami często nie myślą logicznie
chuj im w dupe , jebani bogacze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów