📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zna się na fachu, bo uciszyła szczeniaka
CrazyEdek napisał/a:
Skośnooka niania
Czekam na drugą część filmiku, jak łojciec mlekożłopa obejrzy nagranie z monitoringu....
Jak nie lubi pracy z dziećmi to niech szwabskim dziadom dupy myje, ich można bić!
DATA010101010101010101010101011010101101 napisał/a:
Zna się na fachu, bo uciszyła szczeniaka
Tobie też by się taka za małolata przydała. 🙂
Tak się dzieje, kiedy z ryczącym dzieciakiem na rękach uświadamiasz sobie, że nie nadajesz się do tej roboty. Bycie matką i ojcem to w chuj ciężka rola, która pełna jest poświęcenia i wyrzeczeń, gdzie przy jednym dziecku jesteście w stanie się zmieniać, a przy kilku dzieciakach to praktycznie nie masz szans wyspać się, najeść czy spokojnie wysrać, czasami musisz zrezygnować na jakiś czas ze swoich pasji czy upodobań, bo o rutynie sprzed dzieciakami możesz zapomnieć. Później z biegiem lat zmienia się wszystko, zmieniasz się Ty, bo uświadamiasz sobie, że bez większego doświadczenia wziąłeś do łapy dłuto i młotek, bo ktoś dał Ci piękny kawałek drewna do wystrugania, nie na darmo ktoś kiedyś powiedział, że dzieciak jest odzwierciedleniem rodzica. W materiał wideo smutno w chuj się patrzy na to, bo zamiast ta głupia pizda poprosić o pomoc i szukać wsparcia wśród najbliższych, Madka postępuje w najbardziej samolubny i tchórzliwy sposób, napierdalając dzieciakiem po ścianach i o podłogę ma nadzieję go wyciszyć i uspokoić. Jak tak dalej będzie rzucać dzieckiem to w końcu uciszy go na dobre. Dziś jest ta nagonka na posiadanie dziecioków, że to takie wspaniałe i miłe, gdzie za chuj nikt ci prawdy nie powie, że to kawał ciężkiej roboty i nie każdy nadaje się do tego często uświadamiając sobie ten fakt za późno. Z ogromną satysfakcją jebneł bym tą głupią pizdą o podłogę i o ścianę, najlepiej ze schodów i nie pozwolił bym jej płakać, bo przecież mnie to denerwuje, prawda.
P.S. 3.2.1... możecie mi pojechać od pizdowatych tatusiów, tą robotę mam już za sobą, Teraz mam wnuki i radzę sobie fest w garach, klockach lego na placu zabaw.
P.S. 3.2.1... możecie mi pojechać od pizdowatych tatusiów, tą robotę mam już za sobą, Teraz mam wnuki i radzę sobie fest w garach, klockach lego na placu zabaw.
patmon napisał/a:
Dziś jest ta nagonka na posiadanie dziecioków, że to takie wspaniałe i miłe, gdzie za chuj nikt ci prawdy nie powie, że to kawał ciężkiej roboty i nie każdy nadaje się do tego często uświadamiając sobie ten fakt za późno.
To nie problem z nagonką na dzieci, tylko w wychowaniu w poczuciu braku jakichkolwiek obowiązków i odpowiedzialności. Jebane płatki śniegu, które nie potrafią podołać roli związanej z płcią z jaką przyszli na świat a co dopiero z odpowiedzialnością za drugiego człowieka. Ludzie przestali dojrzewać, bo to dla nich zbyt wielki stres.
Przecież jakby mi jakaś kurwa dzieckiem rzuciła to osobiście wparowała bym tam z maczeta.
Aciaa napisał/a:
Przecież jakby mi jakaś kurwa dzieckiem rzuciła to osobiście wparowała bym tam z maczeta.
Nie lepiej samej swojego dzieciaka wychowywać ?
Ile razy ja miałem nieodpartą chęć pierdolnąć to wszystko (no może dzieciaka nie, mam dwójkę) i wyjść w pizdu. Po latach zaciskania zębów, oglądania sadola i spekulacji na giełdzie naprawdę prawie nic mnie już nie rusza w kwestii emocjonalnej.
Pobilbym ja do nieprzytomności łamiac wszystkie kończyny i żuchwę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów