...spędza przed komputerem więc rodzice postanowili zagonić go do nauki siłą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Pytam sie gdzie byli wczesniej? A po za tym patyczkują się jak z dzidziusiem....
Ja jeb..e zamiast się je..ać z gnojkiem wynajem by kilku szerokich i by gówniaka naprostowali. I wysłałby do obozu dla takich niedobrych uzależnionych od gier gówniarzy, słyszałem że specjalnie dla takich zostały stworzone i skośnie mogą tam wysyłać swoje małe żółte pociechy już od 11ego roku życia.
Zajebiście ziomek na pierwszym planie kiśnie w sobie
to jest ten moment jak Stara dostała rachunek z tepsy za 0202122, gimby nie znajo.......
(ale za to wiedzą co to Śpiulkolot)
repowski napisał/a:
to jest ten moment jak Stara dostała rachunek z tepsy za 0202122, gimby nie znajo.......
to jest chuj jak miałem 7 lat był rok 00, to popularne były reklamy w gazetach i tv z sex telefonami 0700. dzwoniłem codziennie po kilka razy, później na koniec miesiąca przyszedł rachunek na 2tyś zł. tak wpierdol dostałem od ojca że do dziś pamiętam. ale nigdy nie zapomnę numeru 0700 880 774 "zadzwoń teraz" oraz jak specjalnie pogrubiałem głos żeby pogadać z kurwami piękne czasy
774? Mi w pamięci zawsze dzwoni "770".
matka natura szybko się upomina o swoje a człowiek krótko żyje na tej pięknej kuli
mer napisał/a:
to jest chuj jak miałem 7 lat był rok 00, to popularne były reklamy w gazetach i tv z sex telefonami 0700. dzwoniłem codziennie po kilka razy, później na koniec miesiąca przyszedł rachunek na 2tyś zł. tak wpierdol dostałem od ojca że do dziś pamiętam. ale nigdy nie zapomnę numeru 0700 880 774 "zadzwoń teraz" oraz jak specjalnie pogrubiałem głos żeby pogadać z kurwami piękne czasy
Te wedlug ciebie "kurwy" najprawdopodobniej nie miały nic wspólnego z kurwieniem się. To mogły być studentki, ale też emerytki, a ty grysikiem sufit lagrowałeś.
Już widzę oczami wyobraźni jak niedosłysząca emerytka w super sex call center drzę się "CO" do słuchawki, aż jej sztuczna szczęka wypada.
I co wyciągnęli go z matrixa czy nie ....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów