Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
namate 2024-07-30, 7:34
smc napisał/a:

Taka kurwa to porażka.
Ruchasz ją kiedy ona chce, dziesięć razy, bo ona tak chce, kolega ją wyruchał bo ona tak postanowiła, obiad u jej mamusi trzy razy w tygodniu, impreza z jej koleżankami, dawaj kasę, znowu ją kolega przeruchał, daj więcej kasy, impreza z jej kolegą, znowu ją ruchasz, jeszcze więcej kasy, kolega ciebie rucha, obiad u mamusi kolegi, dajesz kasę jej koledze, ruchasz mamusię kolegi..... Rozwód.

A gdzie są minusy? 🤔
Zgłoś
MysteryMan 2024-07-30, 8:01
smc napisał/a:

Taka kurwa to porażka.
Ruchasz ją kiedy ona chce, dziesięć razy, bo ona tak chce, kolega ją wyruchał bo ona tak postanowiła, obiad u jej mamusi trzy razy w tygodniu, impreza z jej koleżankami, dawaj kasę, znowu ją kolega przeruchał, daj więcej kasy, impreza z jej kolegą, znowu ją ruchasz, jeszcze więcej kasy, kolega ciebie rucha, obiad u mamusi kolegi, dajesz kasę jej koledze, ruchasz mamusię kolegi..... Rozwód.

Chłopie aż tak przejebane to nie miałem z moją byłą.

[ Dodano: 2024-07-30, 08:01 ]
namate napisał/a:

A gdzie są minusy? 🤔

Ruchanie kolegi to wystarczający minus
Zgłoś
Pawehan 2024-07-30, 11:54
smc napisał/a:

Taka kurwa to porażka.

Jeszcze masz miesiąc wakacji.
Zgłoś
gonzor 2024-07-30, 12:24
smc napisał/a:

Taka kurwa to porażka.

fajne masz doświadczenie, 99% napletków tutaj nic o tym nie wie o czym piszesz
Zgłoś
bialy_alfons 2024-07-30, 14:24 1
Panie idź Pań w chuj z takim gównem
Zgłoś
Jacson 2024-07-30, 15:18
smc napisał/a:

Taka kurwa to porażka.

I to wszystko w ciągu tygodnia.
Zgłoś
riddick1773 2024-07-31, 13:59
smc napisał/a:

Taka kurwa to porażka.

człowieku 6 sezonów dynastii tu opisałeś
Zgłoś
mahlanHlapan 2024-08-01, 14:34
donsynollo napisał/a:

to dwie inne dziurawce ,zobaczcie na rękawy

"Pizda, rozjebana jak rekaw magika"
Zgłoś
okmont111 2024-08-07, 5:23
htp napisał/a:

Wzruszyła mnie Twoja historia...

Znajdz sobie takie kurwisko-alkoholiczke i dopiero sie wzruszysz. Choc zgaduje ze z twoim ryjem, portfelem, zakolami i karłowatym wzroscie bedzie to trudne... no coz, wtedy ci pozostaje tylko marzyc o takich lubach, myslac ze to kobieta marzen XD.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-08-07, 14:39
Najebana albo pojebana. Obu wariantów lepiej unikać bo ruchanie nie jest warte późniejszych zmartwień
Zgłoś
htp 2024-08-08, 11:18
okmont111 napisał/a:

Znajdz sobie takie kurwisko-alkoholiczke i dopiero sie wzruszysz. Choc zgaduje ze z twoim ryjem, portfelem, zakolami i karłowatym wzroscie bedzie to trudne... no coz, wtedy ci pozostaje tylko marzyc o takich lubach, myslac ze to kobieta marzen XD.

Nie mierz innych swoją miarą, i nie wtrącaj się, jak dorośli rozmawiają.
Zgłoś
okmont111 2024-08-08, 12:37
htp napisał/a:

Nie mierz innych swoją miarą, i nie wtrącaj się, jak dorośli rozmawiają.

Spadaj karzelku dalej sobie walic konika do kobiet, ktore predzej zmarnuja tobie czas, niz zbudujesz sobie z nimi trwaly zwiazek
Gdybys nie byl żenującym przegrywem, wiedzialbys ze tak jest, jednak nie wiesz i wypisujesz glupoty w internecie.
Zgłoś
htp 2024-08-08, 19:40
okmont111 napisał/a:

Spadaj karzelku dalej sobie walic konika do kobiet, ktore predzej zmarnuja tobie czas, niz zbudujesz sobie z nimi trwaly zwiazek
Gdybys nie byl żenującym przegrywem, wiedzialbys ze tak jest, jednak nie wiesz i wypisujesz glupoty w internecie.

Widzę, mistrz inteligencji i ciętej riposty. Odważny, elokwentny, co mi się z takim mierzyć.
Zgłoś
okmont111 2024-08-09, 9:48
htp napisał/a:

Widzę, mistrz inteligencji i ciętej riposty. Odważny, elokwentny, co mi się z takim mierzyć.

Chcialem nawiazac jakas dyskusje, w ktorej bys choc sprobowal przekonac mnie ze takie dziwki sa jednak warte uwagi, ty jendak wolisz odbijac pileczke w wyzywaniu siebie nawzajem. Koncze ta dyskusje, bo nie ma sensu zasmiecac komentarzy. Nara.
Zgłoś
htp 2024-08-09, 10:45
okmont111 napisał/a:

Chcialem nawiazac jakas dyskusje, w ktorej bys choc sprobowal przekonac mnie ze takie dziwki sa jednak warte uwagi, ty jendak wolisz odbijac pileczke w wyzywaniu siebie nawzajem. Koncze ta dyskusje, bo nie ma sensu zasmiecac komentarzy. Nara.

Czy ja cię wyzywam? Obraziłem czymś? Tym, że nie reaguję chamstwem na twoje epitety? Próbujesz mnie obrazić, ale tylko sobie wystawiasz świadectwo. Twarzą w twarz nie byłbyś taki odważny, bohaterze Internetu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem