📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Chyba już mu się życie znudziło
Tyle razy oglądam i nie moge dostrzec kiedy ten ktoś wypada z samochodu.
Widzę, że niezależnie od szerokości geograficznej "złotówa" to stan umysłu.
DużyKutas napisał/a:
Tyle razy oglądam i nie moge dostrzec kiedy ten ktoś wypada z samochodu.
Wypadl z czarnego samochody i pod samochodem sie przetoczyl.
Ale numer telefonu zostawił...
To jest profeska. Nawet po wypadku po ulicy sunie reklama a za nią pracownik.
Patrzę, myślę następna stłuczka na Sadolu, jaka lipa, jaki wstyd. Ale ale.... jednak nie zawiodłem się, Fajnie "wysiadł".
Akurat złotówa wykonując przewóz osób nie musi mieć zapiętych pasów, tak samo jak policjanci konwojujący kogoś lub mienie i kierowcy autobusu miejskiego.
roughfuck napisał/a:
Akurat złotówa wykonując przewóz osób nie musi mieć zapiętych pasów, tak samo jak policjanci konwojujący kogoś lub mienie i kierowcy autobusu miejskiego.
Ja pierdolę
To mnie najbardziej rozpierdala, że skoro nie musi=nie dostanie mandatu to nie zapnie. Dla siebie to kurwa zapina a nie dla przepisów. Jebać to czy musi czy nie musi. Jakby kurwa zapiął pasy to by ryjem nie wycierał ulicy... ale nie sorry. Nie musi
Ostatnio się na mnie dziwnie patrzyli jak zapiałem pasy zjeżdżając u mechanika z lawety. Nie żebym się czegoś obawiał ale tak silny to odruch. Nawet jak na kiblu siadam to mózg podświadomie pasów szuka. Co trzeba mieć zamiast mózgu by świadomie nie korzystać z czegoś co życie ratuje i jest absolutnie za darmo. Chyba otworzę zakład dezaktywacji poduszek powietrznych , widzę potencjał w tym gatunku
Barnellini napisał/a:
Ja pierdolę
To mnie najbardziej rozpierdala, że skoro nie musi=nie dostanie mandatu to nie zapnie. Dla siebie to kurwa zapina a nie dla przepisów. Jebać to czy musi czy nie musi. Jakby kurwa zapiął pasy to by ryjem nie wycierał ulicy... ale nie sorry. Nie musi
tu bardziej chodzi o to że jak ktoś go zaatakuje żeby nie miał tych pasów ;p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów