Edukacja seksualna w Niemczech realizowana jest przymusowo już od przedszkola. Rodzice nie mają żadnego wpływu na treści, które przekazuje się ich dzieciom na lekcjach...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Edukacja seksualna w Niemczech realizowana jest przymusowo już od przedszkola. Rodzice nie mają żadnego wpływu na treści, które przekazuje się ich dzieciom na lekcjach...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"namawiali do doświadczenia i do antykoncepcji" to źle nie namawiali pamiętam lekcje przygotowania do życia w rodzinie i to było 45min zmarnowane, nikt przecież tego na serio nie brał. Wątpię tez żeby tam jakieś specjalne wymagania na tych lekcjach były
Mi to nie przeszkadza. Ja swoich dzieci nie zamierzam mieć, tym bardziej wychowywać.
Pomijając kwestie wiary, to nauczanie czegoś, czego dziecko nie zrozumie, a ma przez to szansę zdobycia kompleksów i nieuzasadnionych fobii jest idiotyzmem. Jakoś po statystykach i zwiększeniu ilości informacji na temat niechcianych ciąży, aborcjach, nieletnich matkach nie widać, żeby udzielanie dzieciom lekcji tego typu przynosiło pozytywne skutki.
Oczywiście jednak lepiej jest namawiać, a najlepiej od razu podawać dziecku, które jeszcze nie rozpoczęło nawet swojego rozwoju w kierunku współżycia od razu z grubej rury antykoncepcję, hormonalną, bo jaką inaczej. A niech się dzieje wola nieba, przecież jak nie rozwinie się teraz, to posturę dorosłej osoby uzyska w wieku 40-stu lat. Natura - zbędny wymysł, lewaki wiedzą lepiej czego człowiekowi potrzeba.
Oczywiście jednak lepiej jest namawiać, a najlepiej od razu podawać dziecku, które jeszcze nie rozpoczęło nawet swojego rozwoju w kierunku współżycia od razu z grubej rury antykoncepcję, hormonalną, bo jaką inaczej. A niech się dzieje wola nieba, przecież jak nie rozwinie się teraz, to posturę dorosłej osoby uzyska w wieku 40-stu lat. Natura - zbędny wymysł, lewaki wiedzą lepiej czego człowiekowi potrzeba.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów