Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zaraz polecę po następną paczkę , a jak ktoś chce to i tak będzie palił
aż ide zapalić ze stresu
Zdenerwowałeś mnie tym filmem. Musze zapalić
ma ktos ognia?
Ciekawe skąd ta śmiała teoria...
Za filmik piwo, gościu dobrze gada. Niestety palaczom nic to nie da - mają za mało neuronów w mózgu by przyswoić i przetworzyć taką ilość informacji
szklaro napisał/a:
Szkoda, że nikt się nie czepia spalin oraz pyłu z kominów naszych domostw.
Mało kto wie, że nikotyna jest "narkotykiem" wspomagającym prace mózgu.
1. To chyba ty jesteś debilem, że twierdzisz, że nikt się nie czepia. Albo nie oglądasz telewizji a w internecie tylko na sadolu siedzisz.
A z dymu z kominów to dam ci przykład na żywca wzięty z mojego miasta - mamy zakaz palenia w piecach. Tak, właśnie przez dym, który znacznie zanieczyszczał powietrze. Oczywiście i tak ludzie gówno robią sobie z tego zakazu ale fakt pozostaje faktem.
2. Nikotyna narkotykiem wspomagającym prace mózgu? To chyba ta nikotyna tak ci ten mózg wspomogła, że przestałeś myśleć
Nikotyna to jedna z najsilniejszych neurotoksyn (substancji działających TOKSYCZNIE na neurony) znanych człowiekowi. Jest składnikiem wielu trutek na owady.
Jednym zdaniem - kto pali jest debilem, bo mógłby wykorzystać te pieniądze o wiele lepiej nie niszcząc sobie jednocześnie zdrowia. Ale oczywiście palacz zawsze będzie bronił papierosów, jak każdy uzależniony czy to od papierosów czy innego narkotyku (trudniej dostępnego).
To mi teraz powiedz szefie, czy kupiłeś sobie coś ciekawego za te pieniądze których nie wydajesz na fajki? Prawda jest taka, że ta suma pieniędzy którą przeznaczamy na takie pierdoły zawsze zostanie przez nas zjedzona. Jedni kupują sobie czipsy, cocacole, alkohol, papierosy, marychę, paliwo do samochodu, perfumy itd. A te pieniądze i tak zostają ci odebrane. Nie żebym bronił fajek. Sam palę nałogowo i jestem świadom ceny jaką poniosę w przyszłości, i mam na to wyjeb*ne. Popieram uświadamianie innych ludzi i zniechęcanie ich do palenia, picia itp. Że tak powiem, każdy ma swoje zycie i robi z nim co chce, ale największym kures*wem jest nakłanianie innych. Temu mówie zdecydowane NIE.
Skończcie już tę całą nagonkę. My sobie jaramy szlugi i chuj Wam do tego. Nikt Wam tego do ryjów nie wsadza. My Wam nie mówimy co macie jeść czy pić, więc zamknijcie w końcu mordy i zajmijcie się swoim zdrowiem a nie zdrowiem palaczy. Uprzedzając od razu "genialny argument", że musicie palić biernie przez nas... chuj Wam w dupy, jak się nie podoba to się nie szwendajcie koło palących ludzi, nie spotykajcie się z nimi, nie chodźcie do pubów w których się pali i tyle, a jeśli na ulicy przejdzie obok ktoś palący fajkę, to dajcie sobie siana, bo raka od tego nie dostaniecie.
Za te chuj wam w dupy zaraz ci mod wpierdoli warna, a co do twojej wypowiedzi, to jest ona żałosna. To ty się nie szwendaj obok niepalących, gdyż to ty jesteś śmierdzielem, a nie oni.
Zawsze mam polewke z takich jak ty, to nie wy bronicie się przed papierosami, tylko wasz uzależniony mózg. Teraz leć sobie zajarać, udowodnij swoją fajność i wyjątkowość.
Nie, to antypalacze są tacy fajni i wyjątkowi, bo się nie trują, zapostują parę głupich obrazków jacy to śmierdziele z palaczy, napiszą na jakimś forum jacy to oni głupi, że się trują. Coś na zasadzie wojujących ateistów, biegacie i siejecie ideę niepalenia. Szczerze, to jak komuś przeszkadza że palę, to przy nim tego nie robię. Co do sugestii bym nie szwendał się koło niepalących: mi zupełnie nie przeszkadza to, że oni nie palą, jeśli oni mają problem z moim paleniem, to ich sprawa. Nikt im nie każe się ze mną kolegować i równie dobrze mogą wypierdalać. Z Ciebie taki kozak, bo nie palisz i czujesz się lepszy, a niestety mentalność takich osób jak Ty jest na poziomie biedronki. "Jeśli ja czegoś nie robię i tego nie lubię, to znaczy, że ktoś powinien tego zabronić." Idź pan w chuj.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów