The Elder Scrolls Online -- Alliance Cinematic Trailer
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jaki Skyrim ?? The Elder Scrolls to jest seria a skyrim to V część !! =_=
Wkleiłem to samo wczoraj rano, ale wylądowało na było.pl . O co chodzi ?
Ja i tak czekam na Fallouta online.
Nie ma to jak napierdalać w trailerze grafiką rodem z Avatara a graczom dać do gry coś na poziomie Majnkrafta...
Serio deweloperzy... Nikt się już dziś nie nabiera na wasze triki z teaserami, cinematicami etc...
Tak w ogóle to elfy w tym uniwersum nie wyglądają jak obcy z Roswell? Czyżby trzeba było kilka plusów na niewyżytych zboczonych debilach sobie zarobić...?
Serio deweloperzy... Nikt się już dziś nie nabiera na wasze triki z teaserami, cinematicami etc...
Tak w ogóle to elfy w tym uniwersum nie wyglądają jak obcy z Roswell? Czyżby trzeba było kilka plusów na niewyżytych zboczonych debilach sobie zarobić...?
Może to tylko moje wrażenie, ale jakoś ten trailer nie trzyma klimatu TS' ów...
Ja zrobiłem temat: trailer skyrim w stylu filmu, z akcją, aktorami, itd
to mod wyjebał do jakiegoś chujowego zbiorczego: trailerów filmów... kurwa to nie był trailer filmu tylko gry.. ja pierdole czasem trzeba naprawdę jak debilom rozpisywać... nie chce wskazywać palcem który to, ale on wie o co chodzi
To już nie ci modzi co kiedyś...
A za temat leci piwo.
to mod wyjebał do jakiegoś chujowego zbiorczego: trailerów filmów... kurwa to nie był trailer filmu tylko gry.. ja pierdole czasem trzeba naprawdę jak debilom rozpisywać... nie chce wskazywać palcem który to, ale on wie o co chodzi
To już nie ci modzi co kiedyś...
A za temat leci piwo.
@up weź przestań, ja naprawdę nie rozumiem na jakiej podstawie działa tutaj regulamin. Ci, którzy powinni go najściślej przestrzegać [moderatorzy], najczęściej go łamią. Jednym spuszczają dobre tematy do klopów, a inne, gorsze, choć o tej samej tematyce lądują na głównej.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów