📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BezNazwy napisał/a:
A tam płaczecie dobry materiał.
A kto jest normalny siedząc na tej stronie ?
No to może i zaskoczę was,alllle!!!! Jestem normalny...serio
Zajebakbym wszystkie szmaty z tych filmów. Biłbym do nieprzytomności czekam aż się zregeneruje i znowu tłuk i tak w kółko. Co trzeba mieć w bani żeby tak znęcać się nad dziećmi?
Ten ostatni kaszojad najlepszy. Flodzia ratuje sadistic.
ta co staje na dziecku i ta jedna w szpilkach na pewno dostają za to kasę od zwyroli, których to kręci
@Flodzia trochę mi przykro że miałaś tak okropne dzieciństwo że finalnie coś takiego Ci się podoba, z krzywdy dzieci i piesków to nie ma się co zacieszać
Pewnie jesteś taka szpetna ze w życiu dziecka mieć nie będziesz, dlatego takie filmiki Cię nie ruszają. Ale czego spodziewać się po jakiejś raszpli. Jeśli cieszy i śmieszy kogoś krzywda dziecka, to chuj mu na pizde, i oby sam wpierdol obskoczył. Bo dziecko nie ważne jaka kurwą jesteś będzie Cię niestety kochało… ale do czasu aż zrozumie
Za taki materiał to się należy sowite strzelenie patelni.
Nic nowego..jak w domu
Szanuję sadoli.... Ale pies jebał tych, którzy wrzucają taki kontent. Wielki murzyński żylasty kutas w dupę !
czy to nie jest przypadkiem suffer little children mixtape??
Kompilacja która na anglojezycznych stronach jest rozprowadzana po darkwebie??
To pizdy, u nas na głównej
edit//
nie, to nie jest suffer... Suffer ma 35 minut. Dla znających temat, Amber Alert to też nie jest
Kompilacja która na anglojezycznych stronach jest rozprowadzana po darkwebie??
To pizdy, u nas na głównej
edit//
nie, to nie jest suffer... Suffer ma 35 minut. Dla znających temat, Amber Alert to też nie jest
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów