📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zrobcie sklejke jak ktos tak bije dziecko a pozniej karma wraca i to ja napierdalaja. Chetnie bym obejrzal
Flodzia jest ok fajne filmy ma. Daj jeszcze adresy tych ludzi to będzie jeszcze ciekawiej. Zabraknie miejsca na sadistiku na twardym dysku. Oczywiście do słodkich bombelkow
za mocne
Do Wszystkich których bawią takie filmy - jesteście popierdoleni . Wy nie byliście dziećmi? Wylazles/as z łona matki jako 2 metrowy, w pełni rozwinięty człowiek? Jeszcze jakaś zjebana panienka flodzia napisze że kaszojad itp. . Mam nadzieję że rodzice cie nie kochali a domyślam się że cie wyłowili że stawu z worka lub znaleźli w boksie przy śmietniku z napisem "bio" . Obyś nigdy nie złożyła jaj bo to co z nich wyjdzie nie wróży nic dobrego
Draxiu napisał/a:
że
Nie ma mowy o odebraniu takich zwyroli. Powinni utracić prawa człowieka i zamiast szympansów w laboratoriach albo zastąpić manekiny w testach aut i samolotów.
Są tu jacyś administratorzy? Powaliło kolesia który to wstawił . To powinno być na hard. Ale o komentarz se ci wszyscy ludzie gniją za kratkami.
Anjare napisał/a:
Są tu jacyś administratorzy? Powaliło kolesia który to wstawił . To powinno być na hard. Ale o komentarz se ci wszyscy ludzie gniją za kratkami.
nie wiem czego tutaj szukasz - informacja na stronie jest jasna
Aż się zalogowałem zeby skomentować. Jak robią masło z czarnoocha, złodzieja, orka czy wypadki motopizd, porachunki gangsterskie to nawet powieka mi nie drgnie. Ale bicie bezbronnego istnienia które nawet nie może się bronić i skazywanie go na taka patusiarnie...takie madki zabiłbym nawet wykałaczką. Nie mogę na to patrzeć.
co wy tacy delikatni, ten materiał wcale nie odbiega jakością od innych, piwko leci
Tatopizdy sie spłakaly. Stare, znałem
Wszystkie kurwy znęcające się nad dziećmi powinni wymordować po najboleśniejszych torturach, oczywiście nagranych, dla nas sadoli.
Cięcie ludzi maczetami przez "da silvów" z meksyku, czy innej kolumbii "dobrze im tak" . "Czarnuchy" strzelające do siebie z broni automatycznej w ugandzie "podejrzana rasa i czarne zabawy, bardzo fajne". Wszelkie tragedie, spierdolone życia, i tortury dla zabawy, czy cokolwiek innego, tutaj materiał do pożywki. Ale wstaw jedno wideo z dzieckiem, to od razu we wszystkich tych sadolach budzą się wrażliwe serdusza, oj oj. Nie zesrajcie się. Godne sadola wideo, a nie baby z kutasami. Leci piwo.
pieklo zamarzlo flodzia zasluzyla na browara
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów