📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
glimza89 napisał/a:
Ty nie jesteś normalna....
Pierdoliliscie tyle na Flodzie, ze tik toki, kotki, fikolki i takie tam to teraz macie... mroczna Flodzia 2.0
Czy wszystkie klepki na miejscu!? Wiesz ile tu rodziców siedzi, no i zepsułaś im niedzielę ty chory człowieku.
Wreszcie zrozumiałem na czym polega to słynne ubogacenie kulturowe.
To niech sobie siedzą na tiktoku jak się nie podoba z drugiej strony nawet mnie to ruszyło wolę oglądać jak karają tych zwyroli za te bezbronne gówniaczki
Jak bym znalazl taka osobe, ktora bije dziecko to bym ja zajebal, uciol leb, kazal ugotowac i do zjedzenia psom dal
zajebie obedrę ze skory i posypie sola, kazdego kto bedzie bez serca lał dziecko, a jego matce kaze spalic wlosy zywcem na glowie... !
pamietam jak oglądałem cały filmik ( ten od 01:07) to jest jedyny filmik po którym płakałem.. to było coś okropnego
Jak już wspomniałem -normalna nie jest- ale dałem piwo...ale nie dla mnie filmik.
Sam jestem ojcem i ciężko się takie rzeczy ogląda. Jedno co wiem to to że za sam bym odjebal taka matkę czy ojca które znęca się nad własnym dzieckiem. I pisze to z pełną odpowiedzialnością
Czasami się zastanawiam czy to jakiś instynkt tych wybitnie inteligentnych rodziców. Debil wiadomo, że krócej przetrwa a jego potomstwo jest skazane na porażkę w życiu. Może po prostu podświadomie wiedzą o tym i chcą zabić swojego następcę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów