Ciekawe w jakim to było mieście
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A może by im tak pozwolić na tą postniemiecką autonomię...
Śląsk.. taki chujowy
Co to za problem nagrać jakiegoś żula na fazie i puścić w internety? Wyjdźcie z domu, pokręćcie się po mieście to będziecie mieli jeszcze lepsze nagrania i trochę piwek na sadolu nazbieracie.
Bobrowniki, to nie Śląsk, a Zagłębie Dąbrowskie.
Kurwa autobus to nie jebana taksówka. Jak nie chce wydawać 3zł na bilet (czy ile on tam kurwa kosztuje) aby pół miasta do domu przejechać to niech zapierdala z buta albo taxi zamówi bądź też niech zrobi prawko i kupi auto. Jak mnie takie rzeczy wkurwiają niemiłosiernie. W czym ona jest lepsza od reszty pasażerów? Może niech jeszcze powie "panie skręć tu w prawo a potem w lewo i mnie pod blokiem wysadź".
Kurwa niech niemcy zabiora ten śląsk w pizdu. Tylko wstyd przynoszą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów