📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
kurwa ale co premia się należy no tak
Kurwa manitem nie tyle połączonych szalunków się przenosiło to jakieś ciotki budowlanki
Mam pytanie: i kto kurwa za takie pomysły zapłaci??? Ano pracodawca!! Bo jak obciąży kosztami pomysłodawcę dzwigowego majstra i innych to kurwa wszyscy się zwolnią i kto będzie robił? A daj takiemu kary 100 zł to będzie się mścił. Cwaniak jebane. Takich durni jest pełno.
Kase chcą a zero odpowiedzialności w kurwe jego mać !!!
....ale się nakręciłem
Kase chcą a zero odpowiedzialności w kurwe jego mać !!!
....ale się nakręciłem
- Szefie, udało się w 3/4!
- Jak to w 3/4? Urwała się ćwiartka muru?
- Nie, jak podnosiliśmy na pocżątku to się trzymał mur, jak podnieśliśmy do połowy to się trzymał, przy 3/4 sie wszystko wyjebało
- Jak to w 3/4? Urwała się ćwiartka muru?
- Nie, jak podnosiliśmy na pocżątku to się trzymał mur, jak podnieśliśmy do połowy to się trzymał, przy 3/4 sie wszystko wyjebało
Bo po co demontować, skoro można skakać przez płotki? Wbrew temu, co piszecie powyżej, to jest typowo pruskie myślenie.
A wiewór to nowe wcielenie loaloa. Może by tak dostał bana za multikonto?
A wiewór to nowe wcielenie loaloa. Może by tak dostał bana za multikonto?
Wiewór napisał/a:
Polskiemu fiziolowi na budowie głupotą dorównuje tylko polski kierowca tira.
Gdyby idiotow wysyłać w kosmos byłbyś tam przed Gagarinem, pojęcia nie masz o zawodzie kierowcy a kierowanie się stereotypami tworzonymi przez stulejarzy stawia cie samego w gronie głupich.
Nie wiem co i komu budują ale stawiam piątaka że oni tej ściany nie zrobią od nowa a zaszpachlują skurwiele. Potem się robią katastrofy jak oberwanie trybun itd
No opowiedz nam o trudach kręcenia kołem, podpisywania dokumentów i zapinania pasów do mocowania ładunków.
Macie tak trudny zawód, że w Szwecji towar po sklepach rozwożą autonomiczne ciężarówki bo nawet komputer potrafi prowadzić ciężarówkę
Wartość dodana do komputera prowadzącego ciężarówkę?
-nie spuszcza paliwa i nie kradnie towaru z paki.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów