Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak t o jest jak się jeździ starymi gruchotami, bo żal wydać 150 ty.s na nowy samochód z salonu.
No jak za 150 tys jak tiry pewnie każdy 2x droższy niż 150 tys
tak t o jest jak się jeździ starymi gruchotami, bo żal wydać 150 ty.s na nowy samochód z salonu.
Mi by było żal. Lepiej dołożyć na kolejne mieskanie i mieć z tego korzyść, a nie kupować coś, co za 19 lat będzie warte ułamek kwoty.
Wymiana amortyzatorów, wahaczy, końcówek drążków troche ci pomoże w przetrwaniu na drodze. Zainteresuj się, zanim będzie za późno.
A co do argumentów wcześniejszych o nowszym aucie- w przypadku solidnego dzwona pewnie niewiele zmieni, ale masz większe szanse, że do tego dzwona nie dojdzie, bo zahamuje i skręci, dokładnie tak, jakbyś tego chciał, a nie w sposób jak na filmiku.
Chuja widziałeś w dupie byłeś.
Przejedź się tym odcinkiem autostrady.. a1 od Gliwic do Częstochowy to jakaś porażka .. wytelepie Ci auto to sam zobaczysz
Jechał po odbiór nowego
Co ty pierdolisz ? Ciężarówka nie wygląda na starą.....
Pierdolisz jak potłuczony. Jakby miał auto i za 200 tys. to bez rozumu i umiejętności jebnąłby takiego samego dzwona.
Poszedł bokiem jak idiota, a prędkość też swoje zrobiła. Mógł więcej wyżyłować z tego auta.
Co Ty pierdolisz kretynie
Że teraz bułki będą transportować kontenerowcami o ładowności 1000 tirów po Wiśle i Odrze a dalej to chyba kajakami
Że teraz bułki będą transportować kontenerowcami o ładowności 1000 tirów po Wiśle i Odrze a dalej to chyba kajakami
Gdyby te bułki jechały np. z Hiszpanii to jak najbardziej - w pociągi i do centralnych magazynów na terenie Polski, a nie 1000 tirów będzie robiło sobie tournee po Europie. Potem można już rozwozić mniejszymi ciężarówkami do poszczególnych sklepów czy mniejszych magazynów.
Mi by było żal. Lepiej dołożyć na kolejne mieskanie i mieć z tego korzyść, a nie kupować coś, co za 19 lat będzie warte ułamek kwoty.
czyli jezdzis gownem
Mi nie żal. Ale kasę prześlij od razu z podatkiem od wzbogacenia. Nie chcę brać tańszego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów