Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Egoizm tirowca doprowadził do tragedii. Powinien być sądzony za zabójstwo.
Jaki kraj takie A1. Sprubój to zrobić w Niemcach........
Widziałem gorsze, większe chamstwo tam panuje, a ten mistrz co woli jeden statek niż 10 tys tirów to niech się wypowie jak wywiezie lub przywiezie towar na trasie Hamburg- Szwajcaria.
Ja rozumiem, że fajne jest kolekcjonerstwo, ruchanie, uprawianie jakiegoś sensownego sportu, basen, strzelnica, dupczenie, offroad, łażenie po górach, chlanie z kolegami za młodu czy nawet granie na konsoli, generalnie w chuj jest mniej lub bardziej ciekawych rzeczy które mogą być pasją, mogą podnosić adrenalinę i nadawać odrobinę kolorytu temu naszemu marnemu życiu, ale żeby tak kompletnie bezrefleksyjnie przypierdalać na publicznej drodze pełnej innych debili i narażać własne życie to nie rozumiem
Chłop żył na maxa w domu na maxa w pracy na maxa w rodzinie na maxa w łóżku na maxa poprostu wszystko robił na maxa .
Poduszka powietrzna, to niebieskie to chyba kierowca wypadł z auta, może by przeżył jakby pasy założył...
Przy takiej sile bocznej żadne pasy nie utrzymają ciała.
Gościu z taką siłą uderzył o drzwi że je wyrwał własnym ciałem także pas to go pewnie przeciął na pół.
Co do wypadku to przejeżdżałem obok tego, wiem co tam się wydarzyło ale Wam chuje nie powiem bo chce byście byli w niewiedzy i snuli domysły że to wina gościa w Volvo bo jesteście zjebani
Żebyś chociaż raz jeden z drugim siadł za stery, przejechał byś kółko po Europie to gwarantuje że 3/4 z was już by nabrała wody w usta i oczywiście w następne kółko by nie pojechała bo jesteście cwaniaki tylko w internecie, brakuje wam jaj do takiej roboty
Chuj wam w pysk, miłego dzionka
Co to za błysk w kabinie w momencie uderzenia?
Poduszka powietrzna? Tam jest normalny ładunek pirotechniczny jak dobrze kojarzę
Poduszka powietrzna, to niebieskie to chyba kierowca wypadł z auta, może by przeżył jakby pasy założył...
też wydaje mi się że pasów nie zapiął,
uszkodzenia auta do szyby na to wskazuje
tak t o jest jak się jeździ starymi gruchotami, bo żal wydać 150 ty.s na nowy samochód z salonu.
sam mam auto za 150 tys. kupione w salonie, ale już ma pięc lat,
czyli że jak, mam zmieniac co rok żeby było ,,nowe z salonu,,
tak t o jest jak się jeździ starymi gruchotami, bo żal wydać 150 ty.s na nowy samochód z salonu.
przekonałes mnie, jade do salonu
No tak, bo nowe auta nie ulegają wypadkom... Głupszego komentarza od dawna tu nie widziałem a muszę stwierdzić, że sadol to kopalnia debili. Dodaj jeszcze, że bezdomnym szkoda wydać pół miliona na dom. Skąpcy pierdoleni xD
Co ci da samochód za 150 tysięcy jak jesteś debilem?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów