27-letni kierowca zginął w wypadku na autostradzie A1 w okolicach miejscowości Wieszowa w woj. śląskim. Droga w kierunku Częstochowy przez kilka godzin była zablokowana
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
było szybciej zapierdalać ,tylko chłodni szkoda bo na pewno pełna i towar nie dojedzie na czas.swoją drogą LLU (lulek) kumaci zajarzą .
tak t o jest jak się jeździ starymi gruchotami, bo żal wydać 150 ty.s na nowy samochód z salonu.
Kurwa znalazł się bogacz na sadistic
a pewnie zapierdalasz fiatem uno
programista4k napisał/a:
tak t o jest jak się jeździ starymi gruchotami, bo żal wydać 150 ty.s na nowy samochód z salonu.
a pewnie zapierdalasz fiatem uno
Ja rozumiem, że fajne jest kolekcjonerstwo, ruchanie, uprawianie jakiegoś sensownego sportu, basen, strzelnica, dupczenie, offroad, łażenie po górach, chlanie z kolegami za młodu czy nawet granie na konsoli, generalnie w chuj jest mniej lub bardziej ciekawych rzeczy które mogą być pasją, mogą podnosić adrenalinę i nadawać odrobinę kolorytu temu naszemu marnemu życiu, ale żeby tak kompletnie bezrefleksyjnie przypierdalać na publicznej drodze pełnej innych debili i narażać własne życie to nie rozumiem
zielonydarian napisał/a:
tylko chłodni szkoda bo na pewno pełna i towar nie dojedzie na czas
Wielkie mi halo, będziesz nieświeże kurczaki z biedry wpierdalał. Ot, co...
To chyba był malina
Coś mi się wydaje, że kierowca zestawu którego widzimy na lewym wymusił i sprawił, że młody z osobówki chcąc go ominąć stracił panowanie nad pojazdem co nie zmienia faktu, że zapierdalał dużo za dużo.
zenek111 napisał/a:
Coś mi się wydaje, że kierowca zestawu którego widzimy na lewym wymusił i sprawił, że młody z osobówki chcąc go ominąć stracił panowanie nad pojazdem co nie zmienia faktu, że zapierdalał dużo za dużo.
Dokładnie tak było, a kierowca osobówki jechał spokojnie za tirem kiedy ten fik myk jak zajączek skoczył i w sekundę znalazł się na innym pasie ruchu.
Zamiast grać film na pendrive’a czy coś to filmować ekran no kurwa dwudziesty pierwszy wiek
zielonydarian napisał/a:
było szybciej zapierdalać ,tylko chłodni szkoda bo na pewno pełna i towar nie dojedzie na czas.swoją drogą LLU (lulek) kumaci zajarzą .
Ludzie lekko upośledzeni?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów