Dwie osoby zmarły, osiem zostało rannych
Wideo średniej jakości ale może coś się potem pojawi lepszego
Tak, to wszystko prawda, potwierdzam, poza jednym - pochodzę i mieszkam w zachodniej części Polski, najdalej na wschód byłem w Warszawie, o tym też ci pisałem. Nie oszukuj użytkowników, skoro już masz obsesję na moim punkcie.
Kierowca zapierd.... 100 km/h w zabudowanym. Gdyby jechał przepisowo nie byłoby tematu. To zwykły morderca.
@: prawo jazdy pewnie w czipsach znalazłeś? Ten król szos to bez tej baby by się prędzej czy później rozpierdolił przy takim stylu jazdy. Fizyki nie oszukasz. Dla mnie dla takiego idioty powinna być czapa.
Kobieta wtargnęła na drogę, czym spowodowała uderzenie samochodu w przystanek, na którym znajdowali siepodobni do niej
Przecież kiedy on ją potrącił ona już była za połową pasów, więc jak niby według ciebie wtargnęła? Poza tym kierowca raczej nie miał na liczniku przepisowych 50km/h. Z nagrania wynika że potrącil prawidłowo przechodząca przez pasy kobietę, przekraczał dozwoloną prędkość i nie zachował szczególnej ostrożności w okolicy przejscia dla pieszych.
na pasach był
matka tak samo mówiła że to debilizm jak twój stary chciał ten raz bez gumy.
Tak, bo lepiej nakazać jeździć wolno i marnować czas, zamiast ludziom kazać rozglądać się przed wejściem na jezdnie... Ta tempa baba jest zwykłym mordercą, nie dość że zabiła ludzi na przystanku to jeszcze mogła zabić samego kierowcę.