Dwie osoby zmarły, osiem zostało rannych
Wideo średniej jakości ale może coś się potem pojawi lepszego
Kobieta wtargnęła na drogę, czym spowodowała uderzenie samochodu w przystanek, na którym znajdowali siepodobni do niej
jakoś wczoraj oglądałem żydowskie wiadomości na tvp lub tvn (nie pamiętam, bo żadko oglądam zydowsko-banderowska propagandę) ale wyłapałem jedno, bardzo mocno podkreślali że sprawcą wypadku JEST POLAK Z POLSKIM OBYWATELSTWEM , tak, że aż reporterek się spuszczał jak to mówił. Teraz weźcie sobie zawsze poprawkę, bo banderole dokonują mnóstwa wypadków w PL i nie podaje się wtedy narodowości
Tak ukraiński bracie. Nauczcie się tylko poprawnie pisać po polsku, to będziecie bardziej wiarygodni.
jakoś wczoraj oglądałem żydowskie wiadomości na tvp lub tvn (nie pamiętam, bo żadko oglądam zydowsko-banderowska propagandę) ale wyłapałem jedno, bardzo mocno podkreślali że sprawcą wypadku JEST POLAK Z POLSKIM OBYWATELSTWEM , tak, że aż reporterek się spuszczał jak to mówił. Teraz weźcie sobie zawsze poprawkę, bo banderole dokonują mnóstwa wypadków w PL i nie podaje się wtedy narodowości
Kobieta przechodziła przez przejście dla pieszych, to widoczne na ujęciach z drona. Nie wtragnęła nia nie, ale wyszła zza autobusu (z którego pochodzi ten niewyraźny filmik) czekającego najpewniej na możliwość skrętu do zajedni.
@52.1888495,20.9968021,130m/data=!3m1!1e3?entry=ttu