Dwie osoby zmarły, osiem zostało rannych
Wideo średniej jakości ale może coś się potem pojawi lepszego
wam obrzezałki te same teksty się nigdy nie nudzą. zawsze jak nie macie konkretnej odpowiedzi to sie przypierd***cie do pisowni. Weź się lepiej zajmij poszukiwaniem napletka i poproś rabina zeby ci zrobił takiego samego lodzika jak po obrzezaniu
Przecież kiedy on ją potrącił ona już była za połową pasów, więc jak niby według ciebie wtargnęła? Poza tym kierowca raczej nie miał na liczniku przepisowych 50km/h. Z nagrania wynika że potrącil prawidłowo przechodząca przez pasy kobietę, przekraczał dozwoloną prędkość i nie zachował szczególnej ostrożności w okolicy przejscia dla pieszych.
Dziwne bo masz zachowanie i poglądy typowo wschodnie. Alkoholikowi nie można wierzyć jeśli się nie leczy i nie trzeźwieje. Nie jesteś nawet w minimalnym stopniu wiarygodny.
Zapewnie przez roztargnienie zapomniałeś dodać, że to również wina Trzaskowskiego. W republice tak przecież mówili a oni nie kłamią.
Kierowca zapierd.... 100 km/h w zabudowanym. Gdyby jechał przepisowo nie byłoby tematu. To zwykły morderca.
Zgodnie z nowymi przepisami pieszy ma pierwszeństwo przed samochodem. I w tym przypadku tak również było.
Starsza panie miała pierwszeństwo więc absolutnie nie musiała się upewniać czy nadjeżdża cokolwiek, samochód, tir, tuktuk, kombajn, czy tam międzynarodowa stacja kosmiczna akurat zniżyła lot. Miała racje do końca swojego życia. Życzę tego wszystkim pieszym by mieli rację do końca życia.
jakoś wczoraj oglądałem żydowskie wiadomości na tvp lub tvn (nie pamiętam, bo żadko oglądam zydowsko-banderowska propagandę) ale wyłapałem jedno, bardzo mocno podkreślali że sprawcą wypadku JEST POLAK Z POLSKIM OBYWATELSTWEM , tak, że aż reporterek się spuszczał jak to mówił. Teraz weźcie sobie zawsze poprawkę, bo banderole dokonują mnóstwa wypadków w PL i nie podaje się wtedy narodowości
Skoro nie jestem wiarygodny i nie można mi wierzyć, to powinieneś sprawiedliwie i uczciwie nie wierzyć w żadną informację, a nie wybierać wybiórczo te które zgadzają się z twoim światopoglądem.
W republice też ciągną pejsom i to na potęgę, najlepszy przykład to to, że nie wspomnieli nawet słowem o bezimiennym zamachowcu ze Szczecina.
Dżony nie jesteś czasem zbyt prosty na jaką kol wiek psychologię? Przyjechałeś do Polski za chlebem a nie myśleć.
Tłumacz polsko-banderowski coś niedomaga