Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aaa dla autora tematu - ciesz się, że ojciec żyje, bo kilka sekund później i to właśnie w niego uderzyłoby auto. Ciekawe, czy wtedy wrzuciłbyś filmik? I teksty tatusia 'kurwa mam nagrane, ja pierdole, kurwa mam nagrane i tak dalej" - pewnie duma Cię rozpiera. Moje gratulacje.
Świeżutki materiał z dzisiaj nagrany przez mojego ojca niestety mnie nie było przy tym, z kierowcy niezła sieczka podobno została(ojciec nie rozpoznał czy to kobiet czy mężczyzna)ale że mnie tam nie było to tylko tyle się nagrało.
A Twój stary taki mało kumaty, zamiast biec i filmować, ewentualnie robić zdjęcia, to zaczął dzwonić po karetkę!
Pierwsze co zrobił jak wysiadł to: "Mam nagrane! Mam nagrane!"
Kurwa wypadek jak wypadek. Ale jak dziwnie się ogląda - nie ruskie jebnięcie. Przyzwyczajony człowiek do nagrania typu: Akcja z kamerki samochodowej, nagrane jebnięcie z przodu i... i kierowca jedzie dalej, mijając całe zdarzenie (no czasem się zatrzyma za miejscem wypadku). Cieszy widok - że do ruskich na drogach nam jeszcze daleko i ludzie zapierdalają z pomocą! Piwko.
O czym ty pierdolisz, właśnie ruskie sobie pomagają, a polacy w ogóle. Ile było sytuacji w stylu nie podejdę bo się zrzygam itp.. Do Rosji to nawet do pięt nie dorastamy pod względem udzielania pomocy.
Nie dziwię się, że nie było prób pomocy, bo wątpię, że da się uratować kogoś, czyj mózg leży obok.
PS. info z pewnego źródła
Nie dowiemy się, co się stało. Mogła regulować radio, mogła gadać przez telefon i nie opanować auta, mogła wysyłać sms-a. Albo po prostu zasłabnąć. "Dobrze", że nikogo więcej nie zabiła...
...a może jechała najebana ?
jak czytam, co wypisujecie, to aż mi przykro. Przecież ktoś się dowiedział o śmierci matki, zony, babci, siostry, ciotki i płacze, a wy cwaniaki piszecie durne teksty w internecie. Założę się, że gdyby na miejscu tej kobiety była wasza matka, siostra, żona, albo jakaś inna ważna osoba, ryczelibyście jak świnie do poduszki. No ale co tam, mnie to nie dotyczy, to jebnę debilny komentarz pod filmikiem z ludzką tragedią. Człowiek człowiekowi wilkiem. Żal.
Aaa dla autora tematu - ciesz się, że ojciec żyje, bo kilka sekund później i to właśnie w niego uderzyłoby auto. Ciekawe, czy wtedy wrzuciłbyś filmik? I teksty tatusia 'kurwa mam nagrane, ja pierdole, kurwa mam nagrane i tak dalej" - pewnie duma Cię rozpiera. Moje gratulacje.
kur*a to jest sadistic nie kwejk czy jakieś demotywatory, po to się tu wchodzi żeby m.in takie rzeczy oglądać. Pod każdym ruskim filmikiem piszesz te spierdoliny?
Jak byś nie zauważył mój ojciec był pierwszą osobą która wezwała karetkę.
Słowa o nagraniu powiedział bo z początku myślał że to była próba wyprzedzania(w realu nie ma powtórek a to były sekundy) i dodatkowo szok.
photoactions: jak wyżej, do szkoły i naucz się chociaż oglądać filmiki ze zrozumieniem bo czytać już się raczej nie nauczysz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów