Świeżutki materiał z dzisiaj nagrany przez mojego ojca niestety mnie nie było przy tym, z kierowcy niezła sieczka podobno została(ojciec nie rozpoznał czy to kobiet czy mężczyzna)ale że mnie tam nie było to tylko tyle się nagrało.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:35
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
Nie było co ratować... Skoro czyjś mózg leży kilka metrów dalej, to chyba nie miało by to sensu...
Nie było co ratować... Skoro czyjś mózg leży kilka metrów dalej, to chyba nie miało by to sensu...
Na moje oko to widać, że pandziocha już w 0:02 jedzie prawym pasem, a nie skręca pod samego tira. Dodatkowo widać, że dzwon jest praktycznie dokładnie na wprost, a babka jechała i trzymała się pasa, co by potwierdzało wyprzedzanie, natomiast gdyby straciła panowanie nad samochodem i by ją zniosło, to jechała by pod kątem i dostałaby w bok, lub przynajmniej przód, ale pod kątem.
Dodatkowo jestem za tym, żeby starzy ludzie mieli przynajmniej raz do roku komisję lekarską jeśli chcą jeździć samochodem. Niestety w takim wieku nie ma się już na ogół ani tak dobrej koordynacji, ani szybkości, człowiek szybciej się męczy, łatwo o zasłabnięcie itp. a to może spowodować, że podczas niedzielnej przejażdżki zabije nei tylko siebie, ale i kogoś dodatkowo.
Dodatkowo jestem za tym, żeby starzy ludzie mieli przynajmniej raz do roku komisję lekarską jeśli chcą jeździć samochodem. Niestety w takim wieku nie ma się już na ogół ani tak dobrej koordynacji, ani szybkości, człowiek szybciej się męczy, łatwo o zasłabnięcie itp. a to może spowodować, że podczas niedzielnej przejażdżki zabije nei tylko siebie, ale i kogoś dodatkowo.
Jak Twoj stary to ten w prążki/paski to podobny jest do tego z Powrotu do przyszłości
maldini napisał/a:
Jaki tytuł piosenki z radia?
Kurwa.. umiesz czytać?
A co do filmu... Uderzenie tak solidne, że z samochodu został tylko kurz. No, ale taki to jest właśnie efekt wyprzedzania na zakrętach, gdzie widoczność jest przeważnie zerowa.
A autor wrzutki niech powie lepiej staremu by nauczył się szybko ściągać kamerę i nagrywać stan po wypadku - czasami robi to dużo większe wrażenie i bardziej uczy niż sam wypadek.
A proszę, w Polsce to wybiega cała ekipa ratunkowa do poszkodowanego!
A nie to co w Rosji czy innych krajach:
*kierowca podchodzi do poszkodowanego z urwaną nogą*
-Hej...wszystko ok?
-Proszę pana...
-Halo...
-E ... Pewnie Pijany.
A nie to co w Rosji czy innych krajach:
*kierowca podchodzi do poszkodowanego z urwaną nogą*
-Hej...wszystko ok?
-Proszę pana...
-Halo...
-E ... Pewnie Pijany.
A może ten ktoś był katodebilem? A może głosował na pis czy po? Tak czy srak chuj mu w dupę.
Pany a nie ma jakiś zdjęć z miejsca wypadku? Nie mówię od razu takie na harda ale chociaż jakiekolwiek.
Nie wiem, co jest bardziej sadystyczne - pedał w legginsach i kaszkiecie, czy tło w postaci pobojowiska po wypadku...
kalosz___terroru napisał/a:
kierowcą tira nawet nikt się nie zainteresował
nie pomyslales kurwa, ze mogło coś mu się stać? :O
Książkowe jebnięcie
Zauważyliście, że przy takich wypadkach zawsze leci w radiu jakaś łupanka albo popowe monotonne napierdlanie? przypadek? Nie sądzę...
taka muzyka leci w radiu zazwyczaj więc co poradzić, ojciec zwykle słucha trójki ale na trasie do białego zasięg się gubi to włączył coś innego
tutaj parę fotek z wypadku przy okazji widzę że już filmik podjebali:P
Kod:
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130603/REG06/130609951
tutaj parę fotek z wypadku przy okazji widzę że już filmik podjebali:P
Tutaj jest kilka zdjęć
poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130603/AGLOMERACJABIALOSTOCKA/130609929
poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130603/AGLOMERACJABIALOSTOCKA/130609929
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów