Znalezione w internetach. Przed 80 laty więźniom również mówiono, że mają tylko wejść i wziąć prysznic dezynfekujący.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
mam nadzieję, że dla żydów!!!
Każdemu "Jude" należy się komora
Dziara w cenie biletu?
Burn! Loot! Murder!
kris1978 napisał/a:
Każdemu "Jude" należy się komora
Znacie osobiście jakiegokolwiek żyda, który wam coś zrobił, czy tak pierdolicie bo to "modne"?!
Salieri16000 napisał/a:
Znacie osobiście jakiegokolwiek żyda, który wam coś zrobił, czy tak pierdolicie bo to "modne"?!
Jebać żydów! Czy to wystarczy ?
Salieri16000 napisał/a:
Znacie osobiście jakiegokolwiek żyda, który wam coś zrobił, czy tak pie**olicie bo to "modne"?!
Salieri16000 napisał/a:
Eliaszu, nie denerwuj się .
Salieri16000 napisał/a:
Rotschild'y
Rockefeller'y
Soros
sam niewiesz ile ci zydy zlego robia...
engoldub napisał/a:
Rotschild'y
Rockefeller'y
Soros
sam niewiesz ile ci zydy zlego robia...
Głupi polski antysemityzm. A najlepsze ze nawet nie wiecie czemu...
Niemcy już gotowi od dawna, nawyki im zostaly
nikt nie lubi żydów bo ni opinają naplety niemowlakom i ssą ich krwawiące fiuty legalna pedofilia ja w kk
bleblebator1 napisał/a:
Niemcy już gotowi od dawna, nawyki im zostaly
To są interkomy, możesz sobie pogadać z kolegą w zatłoczonym metrze jak stanie w innym miejscu.
Żydowskie muzeum, władze Oświęcimia ostro faworyzują żydków, oczywiście za odpowiednią kwotę. Moim skromnym zdaniem powinni to kórwa całe zaorać tak żeby cały ten syf z izraela nie miał po co tutaj przyjeżdrzać. Niemcy jakoś luźniej do tego podchodzą jewagas.com/de/jewagas-propan-und-autogas
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów