Cytując klasyka "Chuje nie koledzy"
Cytując klasyka "Chuje nie koledzy"
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
miasteczko AGH.. zaraz koło Strasznego Dworu gdzie doszło to napadu z nożem na studentów podczas tegorocznych juwenaliów ..
akcja mega chamska.. wręcz obrzydliwa.. jeżeli to jego kumple to zajebać !
Jak studiowałem na AGH roboty i automaty były petycje rady samorządowej studentów do rektora o ogrodzenie miasteczka, bo na juwenaliach więcej najebanej hołoty z zewnątrz (dresy, brudasy, menele itp..) niż studentów !!
To właśnie ta hołota dźgała się pod moimi drzwiami :/ Powinno być tak, że na terenie MS można przebywać z kartą mieszkańca na zasadzie "Wolno Ci Tomku w swoim domku", a za gości powinny być odpowiedzialni Ci mieszkańcy którzy ich zaprosili. Osoby bez karty czy zaproszenia - GTFO, to jest teren prywatny! Przez takich przypałów/śmieciarzy zapowiedzieli podniesienie czynszu... a jedyne co jest ogrodzone na MS to boiska; 'bo nowe i żol, panie'
Sam filmik nieaktualny, krąży już na AGH od dłuższego czasu. Czekamy teraz na filmiki z minionych juwenaliów.
Ludzie co jest z Wami? Po ciul wchodzicie jak macie tak narzekać
Patrząc po komentarzach, sadistic schodzi na psy
Ludzie co jest z Wami? Po ciul wchodzicie jak macie tak narzekać
Już widzę jak z klockiem w ryju uradowany wychodzisz z tojtoja krzycząc "this is sadistic".
Lekcje kurwa zrobione?
Jacy kurwa wszyscy wrażliwi. Zgnoili go to go zgnoili - na chuj się rozczulać?
Widziałeś dyskusję na grupie MS AGH na Facebooku? Wnioski wyciągnij sam. Plebs nie chce bezpieczeństwa, ogrodzeń, chce mieć miejsce, gdzie może nachlać się ze swoimi przyjaciółmi- brudasami. Powinni w chuj to ogrodzić a wejście tylko za okazaniem legitymacji. Skończyłoby sie łażenie kiboli, żuli i gimbazy po Miasteczku
To właśnie ta hołota dźgała się pod moimi drzwiami :/ Powinno być tak, że na terenie MS można przebywać z kartą mieszkańca na zasadzie "Wolno Ci Tomku w swoim domku", a za gości powinny być odpowiedzialni Ci mieszkańcy którzy ich zaprosili. Osoby bez karty czy zaproszenia - GTFO, to jest teren prywatny! Przez takich przypałów/śmieciarzy zapowiedzieli podniesienie czynszu... a jedyne co jest ogrodzone na MS to boiska; 'bo nowe i żol, panie'
Sam filmik nieaktualny, krąży już na AGH od dłuższego czasu. Czekamy teraz na filmiki z minionych juwenaliów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów