Cytując klasyka "Chuje nie koledzy"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Cytując klasyka "Chuje nie koledzy"
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mam nadzieje, później chłopaki im wytłumaczyli, że tak się nie robi...
Czyżby AGH?
Mam receptę: płatne studia.
Tanie, łatwo dostępne kredyty studenckie, stypendia w uzasadnionych przypadkach, ale za studia masz zapłacić albo odrobić w swoim zawodzie na terenie kraju, który edukację funduje. Czy jakoś tak.
Za robienie bydła wylot.
(nie jestę korwinę)
Mam receptę: płatne studia.
Tanie, łatwo dostępne kredyty studenckie, stypendia w uzasadnionych przypadkach, ale za studia masz zapłacić albo odrobić w swoim zawodzie na terenie kraju, który edukację funduje. Czy jakoś tak.
Za robienie bydła wylot.
(nie jestę korwinę)
Ludzie są gorsi niż zwierzęta.
powinien tych skurwoli poprzytulać będąc tak nasączonym. a poźniej najebać
miasteczko AGH.. zaraz koło Strasznego Dworu gdzie doszło to napadu z nożem na studentów podczas tegorocznych juwenaliów ..
akcja mega chamska.. wręcz obrzydliwa.. jeżeli to jego kumple to zajebać !
Jak studiowałem na AGH roboty i automaty były petycje rady samorządowej studentów do rektora o ogrodzenie miasteczka, bo na juwenaliach więcej najebanej hołoty z zewnątrz (dresy, brudasy, menele itp..) niż studentów !!
akcja mega chamska.. wręcz obrzydliwa.. jeżeli to jego kumple to zajebać !
Jak studiowałem na AGH roboty i automaty były petycje rady samorządowej studentów do rektora o ogrodzenie miasteczka, bo na juwenaliach więcej najebanej hołoty z zewnątrz (dresy, brudasy, menele itp..) niż studentów !!
Powinni ci jego "Koledzy" sowity wpierdal dostać
Mają lipę koledzy bo wszystko widać , kto i co tam przewracał! ja bym nie odpuścił każdy kto pchał by gó..o wpierd....ł !
I to moj AGH, ja pierdole ale menelstwo na tej uczelni teraz jest , zamiast kawałów z głową to kurwa wymyślają utaplanie gościa w gównie no w huj śmieszne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów