Cytując klasyka "Chuje nie koledzy"
Cytując klasyka "Chuje nie koledzy"
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwy, a nie koledzy! Oby przy najbliższej okazji sami zatonęli w gównie.
hellmartin jak po spotkaniu z kolegami korzystasz z tej maści to spoko.
Kurwy nie koledzy! Oby przy najbliższej okazji sami zatonęli w gównie.
Jestem czarny, rudy żydo-cygan. Nie mam kolegów. Weź tubkę maści i idź robić na moje zasiłki.
RutQ napisał/a:
No śmieszny w ch*j.
Nie bawi mnie chamstwo "kolegów".
Maciek22377 napisał/a:
Powinni ci jego "Koledzy" sowity wpie**al dostać
Kuriki napisał/a:
Oto jeden z powodów mojego trzymania się z dala od większych imprez na których jest morze alkoholu oraz potencjalne zagrożenie ze strony hord baranów z tzw głópawką.
Macie, nie dziękujcie.
hehe, śmiechłem ;***
Mój drogi, ja wcale nie mam bólu dupy z tego powodu.
Ból dupy to ja mam gdy trzeba oddać połowę wypłaty bo sobie tak banda złodziei, rządząca tym krajem, wymyśliła, a ten komentarz o nie zaszczycaniu swoją osobą takich menelskich imprez jest zwykłym wyrażeniem swojego zdania
Przepraszam, takie coś ma w przyszłości pod nazwą "wykształconych" młodych ludzi budować państwo? Co za bydło. Szkoda, że nie trafił się jakiś normalny 20 latek w tym tojtoju, wyszedłby i porozpie**alał gładkie mordki tym magistrom.
Impreza ta, to według mnie syf i chujnia z grzybnią-po twoim komentarzu wnoszę, iż reprezentujesz podobne stanowisko- ale to nie znaczy, że uczestnicy nie mogą być na co dzień fajnymi ludźmi
Chyba że... to jakiś lokalny cwaniaczek jebaka, który się po prostu doigrał i ,,koledzy,, postanowili się zrewanżować, jak było na prawdę nie wiemy- punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
PS. Nie od dziś wiadomo że juwenalia to na ogół poza zyskami browarów to także spęd bydła maści wszelkiej. W sobotę wracam sobie z panienką z terenu juwenaliów ok 3 nad ranem, co 2 metry plama krwi na chodniku ,dresy zaczepiają kogo popadnie, gdyby zaszła taka okoliczność oczywiście bym bronił kobiety jak się da ale kurwa bądźmy szczerzy podjęcie walki z taką watahą patologi to gwarantowany bilet no oiom , wszędzie burdy a policji oczywiście brak. Oczywiście wszelkie zamieszki rozpętują może nie tyle co studenci a wieśniaki w ortalionie zjeżdżające się z lokalnych pipidów którzy zwęszyli szansę na najebanie się i spuszczenie wpierdolu ,,studenciakom,,.
hellmartin,
hehe, śmiechłem ;***
Mój drogi, ja wcale nie mam bólu dupy z tego powodu.
Ból dupy to ja mam gdy trzeba oddać połowę wypłaty bo sobie tak banda złodziei, rządząca tym krajem, wymyśliła, a ten komentarz o nie zaszczycaniu swoją osobą takich menelskich imprez jest zwykłym wyrażeniem swojego zdania
Impreza ta, to według mnie syf i chujnia z grzybnią-po twoim komentarzu wnoszę, iż reprezentujesz podobne stanowisko- ale to nie znaczy, że uczestnicy nie mogą być na co dzień fajnymi ludźmi
Ten obrazek to tylko skrót myślowy. Nie bierzcie wszystkiego na poważnie! W końcu gdyby nie te barany z rosji, usa, Niemiec, uk i naszego podwórka itd to z czego byśmy się rechotali na sadolu??
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów