📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Według wormsów. Znalezione na żydbuku.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
UWAGA
rudy ruski wali konia
rudy ruski wali konia
Na Amidze 1200 z 040/33MHz i 8 MB Ram i 1 GB dyku można było pograć. Haha, pamiętam jak się grało w Womsy, cannon fodder, setlersow, dooma, duke nukem . to były czasy prawe się wzruszyłem.
słabe... co by się nie działo i jakby nie wyglądał szum medialny - na ruskiej ziemi, przy okazji obchodów rocznicy Katynia, zginął prezydent Polski. To nie jest powód do żartów.
UWAGA od 0:30 słychać strzały
farah398 napisał/a:
słabe... co by się nie działo i jakby nie wyglądał szum medialny - na ruskiej ziemi, przy okazji obchodów rocznicy Katynia, zginął prezydent Polski. To nie jest powód do żartów.
Co za różnica czy na Ruskiej, czy na Amerykańskiej ziemi?, trzeba było nie robić idiotycznych zarzutów co do zamachu... bez żadnych dowodów.
A to że jakiś poj... czyt. Macierewicz powie, że doszło do wybuchu... to jest po prostu kpina, kim on jest aby takie tezy stawiać, czy jego wykształcenie pozwala na takie słowa na łamach mediów publicznych?
A ta pożal się Boże komisja smoleńska, to czysta kpina... co poniektórzy zero odpowiedniego wykształcenia, a niektórzy to ekspertami zostali mając doświadczenie na podstawie odbytych podróży na pokładach samolotów. Bądź byli jakimiś głupimi likwidatorami szkód... Wyobrażacie sobie aby likwidator szkód z ubezpieczalni, przyjeżdżał i analizował siły działające na pojazd... Ja osobiście nie jestem za żadnym ugrupowaniem politycznym, ale jak widzę taką niekompetencję to po prostu nóż mi w kieszeni się otwiera.
A potem się dziwią, że się z Polski śmieją...
@ ZajętyPelikan
Mam to gdzieś czy się rozwalili bo ktoś kazał lądować czy to był zamach.
Fakty są takie:
Platfusy oddały sprawę ruskom którzy już nas nie raz pociulali
Niszczyli wrak zamiast go badać
Do dzisiaj nie mamy wraku ani czarnych skrzynek
Fala "samobójstw" ważnych osób po katastrofie jest zastanawiająca
A takie filmiki mnie już nie śmieszą bo są robione na siłę tylko żeby każdy miał już dosyć gadania o smoleńsku żeby już o tym nie słyszeć i sprawy nie badać bo każdy ma dość. No cóż historia lubi się powtarzać.
Może kiedyś się dowiemy...
Fakty są takie:
A takie filmiki mnie już nie śmieszą bo są robione na siłę tylko żeby każdy miał już dosyć gadania o smoleńsku żeby już o tym nie słyszeć i sprawy nie badać bo każdy ma dość. No cóż historia lubi się powtarzać.
@up A na chuj ci kurwa ta kupa jebanego złomu? modlić się kurwa do tego będziesz czy ki chuj?
Jebli to jebli na chuj drążyć temat...
Jebli to jebli na chuj drążyć temat...
sosikhehe napisał/a:
@ ZajętyPelikan
Fakty są takie:
Ile razy można pewne rzeczy powtarzać.
To że nas Ruscy "pociulali" to prawda, ale nie byłoby tak, gdyby nie pisowska awantura. Putin nie musiałby nas rozgrywać. Byłyby dwa śledztwa, z różnymi wynikami i tyle.
Nikt nie niszczył wraku tylko po jego zbadaniu, a przed przewiezieniem należało wybić szyby, gdyż naprężenia powstałe podczas podnoszenia fragmentów poszycia groziły wybuchem szkła.
Cały wrak, wraz z czarnymi skrzynkami został przez polskich ekspertów przebadany, a wnioski wyciągnięte.
A te samobójstwa to tak naciągane, że aż się nie chce komentować. Widziałem nawet zestawienie, w którym osoba "znająca prawdę o Smoleńsku" popełniła samobójstwo około roku 2005!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów