📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Nie dziwię się że jedyną rzeczą jaką potrafi jest kradzież skoro otwarcie drzwi sprawia mu problem
Łabadabadabdab. Czy jakoś tak. Bluza pasuje do bohatera.
dejwid092 napisał/a:
Nie dziwię się że jedyną rzeczą jaką potrafi jest kradzież skoro otwarcie drzwi sprawia mu problem
Pewnie kończyli tą samą szkołę.
Rozdawać zatrute kurczaki i arbuzy w tych dzielnicach gdzie jest problem. Prowadzić chemiczne sterylizacje i odlawiać kazdego z gównianym pigmentem głównie w godzinach 6-18 (godziny pracy)
Klapka!! Klapki kurwa zapomniałeś!!!
A na huj wstawianie tych klatek z e zbliżeniem facjaty goscia? Co mam go wypatrywac pod spożywczym w Ostródzie o jak cos dac znac na MO?
pesail napisał/a:
Widziałem go w Zakopanem w sylwestra
Tak słabo mu Siurski zapłacił za koncert, że czarnuch nawet na telefon nie zarobił i musi kraść?
ProVVe napisał/a:
Rozdawać zatrute kurczaki i arbuzy w tych dzielnicach gdzie jest problem. Prowadzić chemiczne sterylizacje i odlawiać kazdego z gównianym pigmentem głównie w godzinach 6-18 (godziny pracy)
Ciekawy jestem jak to będzie w USA wyglądało za 200 lat, kto będzie na tych brudasów pracował, szkoda że nie będzie dane mi tego zobaczyć.
Wyjcio napisał/a:
Ciekawy jestem jak to będzie w USA wyglądało za 200 lat, kto będzie na tych brudasów pracował, szkoda że nie będzie dane mi tego zobaczyć.
Hehe wydaje mi się kolego, ze przy ich rozrodzie i porzucaniu potomstwa 100lat wystarczy. Tez zaluje, ze nie zobaczymy upadku tych zachodnich idiotow
Smoluch Smolucha Smoluchem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów