Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W Stanach policja by nie zdążyła dojechać, bo by go ludzie na ulicy go odpalili.
No niestety, a Francuzi i Niemcy, orędownicy tolerancji za wszelką cenę, dziwią się później że po Warszawie można spokojnie chodzić wieczorami, a po Paryżu i Berlinie nie.
Ja bym powiedział, że to w USA masz tolerancję za wszelką cenę, tylko że tam jak coś nie pasuje to cię odjebią.
Młodzież jest coraz bardziej lewicowa, więc z roku na rok i do nas zaczną te kolory tęczy ściągać. Żeby rządziła PO w wawie juz by były jakieś zamachy, a tak dalej jak w jebanym ciemnogrodzie.
Ściągać zaczną ich, niestety, polskie szmaty bo mają szał macic.
To główny powód. Bo po co nam oni? Po nic.
Niestety, młodzież w większości męska to spedalone cioty mocne w grupie natomiast część żeńska ma już magistrat a niektóre pewnie doktorat z jebaczki i obciągania a jeszcze liceum nie skończyły.
Niech wrócą czasy kija i klęczenia na grochu.
No niestety, a Francuzi i Niemcy, orędownicy tolerancji za wszelką cenę, dziwią się później że po Warszawie można spokojnie chodzić wieczorami, a po Paryżu i Berlinie nie.
Piszesz to z własnej autopsji, czy z dupy? Albo znajomy znajomego ci powiedział lub przeczytałaś na jakimś kwejku?
W przeciągu ostatnich lat zwiedziłem (także wieczorami) wiele miast całej Europy, takich jak Monachium, Bonn, Hamburg, Amsterdam, Lubeka, Fulda, Saint-Tropez, Sewilla, Gibraltar i wiele innych, których wymienianie zajeło by mi cały dzień.
I wiesz, gdzie ktoś się do mnie przypierdolił?
Właśnie w Warszawie, jak byłem w odwiedzinach u znajomego. Wracaliśmy z baru i oczywiście nie obyło by się bez jakiegoś przyćpanego sebiksa, który musiał sapać swoim ryjem bez powodu tylko po to, żeby dostać od nas wpierdol.
Młodzież jest coraz bardziej lewicowa, więc z roku na rok i do nas zaczną te kolory tęczy ściągać. Żeby rządziła PO w wawie juz by były jakieś zamachy, a tak dalej jak w jebanym ciemnogrodzie.
Wojna PiS/PO widać dalej na topie. Właśnie to jest przykładem ciemnogrodu, który reprezentujesz.
Zamachy w Warszawie? XD Chyba mówisz o tych z 11 listopada co roku.
Jedyny w zasadzie nieudany miał odbyć się pod sejmem. Szkoda, że nie wyszło.
Jakby rządziło PO to mielibyście dokładnie takie same gówno jak teraz.
masz rację, dlatego to tylko kwestia czasu
Nam z kolei, żeby zobaczyć jak hamburgery srają w gacie przed czarnuchami wystarczy przeglądarka internetowa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów