📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
trafił ale w czoło
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Upload z YouTube jest czasowo niedostepny, prosimy zapisywac pliki na dysk i wrzucac z dysku na nasz serwer. Przepraszamy. Skorzystaj z serwisu KeepVid lub wtyczki DownloadHelper dla Firefoxa zapasz film, a potem wrzuc plik z dysku do uploadera
radeksz82 napisał/a:
Upload z YouTube jest czasowo niedostepny, prosimy zapisywac pliki na dysk i wrzucac z dysku na nasz serwer. Przepraszamy. Skorzystaj z serwisu KeepVid lub wtyczki DownloadHelper dla Firefoxa zapasz film, a potem wrzuc plik z dysku do uploadera
o chuj ci chodzi
ironią w ryj
co mu sie z counter-strike pojebało ?
@kałmanawardze pojebało mu się z cs'em, że monitor nie 'kopie'
Podstawową zasadą jest dokładne dociskanie kolby do ramienia bo inaczej odrzut obije ci i ramię i oko.
Ja sobie takie coś zrobiłem jak miałem 8 lat i strzelałem wiatrówką. Od tamtej pory poprawnie trzymam broń.
The Master, musze się nie zgodzić. Broń snajperska, która posiada potężny odrzut, musi być trzymana z dala od ramion, oraz oczu. Jeżeli byś oparł snajpe o ramie, na 100% by ci bark wyleciał. A więc moja przestroga brzmi tak "Dzieciom bez szkolenia, do dłoni nie dawać niczego, co nie strzela wodą!"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów