📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1. Puszkę otwierasz na zawietrznej od miejsca spożycia. 50-100 metrów na dworze.
2. Samo otworzenie wykonujesz w lekko zanurzonej puszce aby soki nie zrobiły aerozolu w powietrzu. (np w misce z czystą wodą / wiaderku)
3. Nakładasz rybę na talerz i spierdalasz od puszki.
4. Uważaj co masz są ryby filetowane i całe (z flakami tylko bez głowy) te z flakami trzeba samemu oczyścić.
5. Już czyste mięso ryby z ziemniakami zawijasz w ciasto , np naleśnikowe.
6. Ludzie co to jedzą mówią że jest to wyjątkowe przeżycie... ale nie jest to rarytas. tzn , kulinarnie nie obróci Ci świata do góry nogami.
2. Samo otworzenie wykonujesz w lekko zanurzonej puszce aby soki nie zrobiły aerozolu w powietrzu. (np w misce z czystą wodą / wiaderku)
3. Nakładasz rybę na talerz i spierdalasz od puszki.
4. Uważaj co masz są ryby filetowane i całe (z flakami tylko bez głowy) te z flakami trzeba samemu oczyścić.
5. Już czyste mięso ryby z ziemniakami zawijasz w ciasto , np naleśnikowe.
6. Ludzie co to jedzą mówią że jest to wyjątkowe przeżycie... ale nie jest to rarytas. tzn , kulinarnie nie obróci Ci świata do góry nogami.
Surströmming jest pyszny, tu podejrzewam problem alkoholowy i cykliczne wymioty spowodowane nadmiarem alkoholu, w takim przypadku wymioty będzie powodować wszystko "odbiegające od normy".
Jadłam(właściwie mały kęs). Wcale nie śmierdziało jakoś bardzo(ale otwierane na wolnym powietrzu i mrozie). Najgorszy ten słony smak i świadomość wpierdalania ich do puszki razem z flakami. Ale jak się wygrzebie samo mięsko to można zjeść.
happyface napisał/a:
Jak to jest, że wszyscy na tych filmikach wyrzygują jelita, a Apetor całą puszę ojebał ze smakiem?
Apetora filmy są ustawione, jakby on po flaszce na łyżwach jeździł.
?
happyface napisał/a:
Jak to jest, że wszyscy na tych filmikach wyrzygują jelita, a Apetor całą puszę ojebał ze smakiem?
dziwisz sie ? Apetor to pierdolone zwierze
Sajlenthill napisał/a:
Jebany tuńczyk. Kiedyś kupiłem pod wypad nad jeziorko. Jebana puszka rozszczelniła się i wyjebaly soki w namiocie. Noc spędziłem spiąć pod chmurką a namiot wyjebalem
Trzeba było pannę wyjebać, a Ty namiot?
happyface napisał/a:
Jak to jest, że wszyscy na tych filmikach wyrzygują jelita, a Apetor całą puszę ojebał ze smakiem?
Może stąd wziął się ten rak u niego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów