Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Puszkę otwieramy ,najlepiej w wiaderku z zimną czystą wodą.Płuczemy i pozbywamy się wody.Wkładamy do czystej miseczki i odmaczamy do smaku. Kurwesko słone .Podajemy z sosem śmietanowym i smażonymi ziemniaczkami.Podobne w smaku do naszych Matiasów,tylko bardziej intensywny zapach.
Kiedyś widziłem jak te śledzie zjadł Wiesiek Wszsywka ( poszukajcie sobie "Apropo Defacto - Wielki test nietypowych konserw") nic mu nie smierdziało zjadł ze smakiem ... kolejna moda na robienie fejka
Akurat przykład Pana Wiesia to raczej nietrafiony jest - a to ze względu na to, że ten człowiek jest (a przynajmniej był) tak przepity - że za pewne za wiele smaku jak i zapachu to on nie czuł. Ja mam podobnie tyle, że z ostrym jedzeniem - tyle razy spożywałem żarcie (z papryczkami nawet mającymi 150 - 250 k w skali Scoville'a), że żaden ketchup, tabasco czy chili nie jest dla mnie ostre i smakuje mi jak zwykła papryka/przyprawa.
Akurat przykład Pana Wiesia to raczej nietrafiony jest - a to ze względu na to, że ten człowiek jest (a przynajmniej był) tak przepity - że za pewne za wiele smaku jak i zapachu to on nie czuł. Ja mam podobnie tyle, że z ostrym jedzeniem - tyle razy spożywałem żarcie (z papryczkami nawet mającymi 150 - 250 k w skali Scoville'a), że żaden ketchup, tabasco czy chili nie jest dla mnie ostre i smakuje mi jak zwykła papryka/przyprawa.
Wiesiek Mówi tam że ładny zapach ... jednak coś chyba poczuł
rzyganie pod publiczkę a wiecie dlaczego? Surströmming potrafi faktycznie zajebać w nos przy otwarciu ale w zamkniętym pomieszczeniu
Gdyby za to piwa dawali to pierwszy byś takie filmy nagrywał ciućmoku.
Gdyby za to piwa dawali to pierwszy byś takie filmy nagrywał ciućmoku.
nie zesraj się w majtki
nie zesraj się w majtki
Co to za filmik tu wrzuciłeś przed chwilą i usunąłeś? Ty to pewnie ten łysy gruby który tak opierdolił te śledzie ze smakiem?
Jak to jest, że wszyscy na tych filmikach wyrzygują jelita, a Apetor całą puszę ojebał ze smakiem?
Smakuje jak ser pleśniowy, zapach nie jest zbyt przyjemny ale bez przesady. Rzygają głównie amerykanie, dla których hot-dog jest szczytem kulinarnych wzniesień.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów