18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Olasty 2013-04-17, 15:15 5
Wojna ludzi mówiących, że lepsze niż oryginał kontra hiphopowcy czy jak się to nazywa za..... zaraz
bez hejtów sam słucham DOBRE rapsy
Zgłoś
Pizkes 2013-04-17, 15:32 15
Przez tą wstawkę włączyłem sobie oryginał na youtube i... jestem rozwalony. Co to za gówno?!
Tekst kurewsko inteligentny, a cała melodia słów aż ściera zęby. Świat się kończy, ludzie.
Zgłoś
JezusChytrus 2013-04-17, 15:59 80
Szczecin przeprasza
Zgłoś
Svetlan 2013-04-17, 16:10 2
RAP = POEZJA ŚPIEWANA.
Chujów sto w dupę temu kto jest łysym dresem co straszy dzieci na dzielnicy.

Zemszczę się.
Zgłoś
wisimita 2013-04-17, 18:39 5
Ci łysi mnisi w kapturach są zapomnianą kastą. Hip hop to nie tylko dredy z wygolonymi głowami i smętnymi kawałkami o biedzie i nędzy
Zgłoś
m................r 2013-04-17, 21:40
mi tam się podoba
Zgłoś
ściwanek 2013-04-17, 22:27 1
Czyta jak by mu ktoś z laćka wjechał

Nigdy nie wiadomo, kto na nas wpadnie...
Zgłoś
Stefan_Sigal 2013-04-17, 22:34 4
Wyjazd z tym na glamrap
Zgłoś
cripkillah 2013-04-17, 22:35 17
Svetlan
1. Rap to nie śpiew
2. Fakt - poezja, ale kurwa nie Sobota >.<
Zgłoś
malvo 2013-04-17, 22:39 17
Svetlan napisał/a:

RAP = POEZJA ŚPIEWANA.
Chujów sto w dupę temu kto jest łysym dresem co straszy dzieci na dzielnicy.

Zemszczę się.

tumanie nie masz pojęcia czym jest poezja śpiewana,a tym bardziej piosenka aktorska ty kutasie małorolny

non potest tacens
Zgłoś
Tassadar 2013-04-17, 23:13 1
Hah, dobre. To jest najlepszy sposób na kretynów tworzących takie cyrki, ukulturalnić to co wytworzą co sprawia że, traci zastraszający sens. Tak apropo jaki sens ma ten, ta, to coś? Mixtape 1234 i ostatni raz mówię 8. Żenada...

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
Wilku220 2013-04-17, 23:45 23
Wiedziałem że jak wejdę w komentarze, to sie wkurwię. Pod każdym filmem, w którym jest choć namiastka rapu, jest w chuj hejtów. Cytat z wiki: " DJ Afrika Bambaataa wprowadził pojęcie czterech filarów hip-hopu, którymi są rap, DJing, b-boying i graffiti. Część środowiska hip-hopowego dodaje jeszcze piąty filar – wiedzę, gdyż jej brak wywołuje nieprawdziwy, stereotypowy wizerunek tej kultury" Pojawiają się kawałki, które mają wpaść w ucho i być dobre do posłuchania w samochodzie, czy na imprezie, ale HipHop jest przesiąknięty wiedzą i przekazem, i nikt tego nie podważy. Większość wykonawców, jako główny priorytet bierze sobie tworzenie muzyki z przekazem. Mogę tutaj wymieniać w nieskończoność: Ostry, Kubiszew, Kobra, Bisz, Miuosh, Diox, Hades, Peja, Eldo, Małolat, Małpa, Rahim, Onar, Mes, Chada, Fokus, Pezet, Buka, 3W, Solar, Białas, Eldo, Kajman, Rafi, KaeN, HempGru, Pih i w chuj wiele, wiele więcej.
Nie rozumiem ludzi ( w większości to fani rocka) którzy twierdzą że Rap to muzyka dla debili, nie znając w ogóle kultury HH, która na każdym kroku namawia do walki z narkotykami i która odcina się od telewizyjnej komercjalizacji. Głupie bezpodstawne hejty są między innymi powodem mylnej opinii na temat wielu HipHopowych artystów z Peją na czele - jest znany jako bogaty, łysy dres, który dorobił się na rapie, a w rzeczywistości jest tak naprawdę spoko kolesiem, który elokwencją zjadłby niejednego dziennikarskiego wymoczka. Jest facetem który od początku swojej kariery wspiera domy dziecka i nigdy nie robił z tego rozgłosu.
Mam na fejsie dodanych mnóstwo artystów i nie ma tygodnia, żeby jakikolwiek nie zapraszał na swój charytatywny koncert, albo nie namawiał na zbiórkę pieniędzy dla chorych osób. Nie namawiam do słuchania Rapu, ale do przestania rozgłaszania pierdół że jest to muzyka dla bezzębnych cieci zbierających drobne na browar.

Siku...
Zgłoś
VanHelsingPL 2013-04-17, 23:52 10
@Wilku220 Fani roka? Czemu oni. Fani metalu itp. których znam słuchają czasami rapu i hh.

0:25

Zgłoś
zsakuł 2013-04-17, 23:59 2
Chopin tak sponiewierany...

You're Never Fully Dressed Without a Smile
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów