📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Raperzy, mają mniej pkt IQ od przeciętnych policjantów więc pozostaje im rymowanie ,,wlazł kot na płot i tak dalej" do tego bit, i ciemna masa ma czego słuchać
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
hahaha serio ? czekamy na twoja wrzute na sadisticka , z twoimi rymami bitami , chetnie posluchamy jacy oni to ciemna masa , Heaters Gonna Hate
nie bawi mnie rymowanie, wolę zrobić coś bardziej ambitnego czego nigdy nie uda ci się nawet zrobić i piszę się Haters Gonna Hate, kolejny który tylko potwierdza tępote słuchaczy tego chujostwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Ja pierdole, poplaczcie sie bo czegos nie lubi i to pokazal. Nie lubi jak mu sie ktos z butami wpierdala w trakcie koncertu i go wypierdolil. Wlasnie tego byscie oczekiwali jakbyscie za koncert zaplacili? Moze zaraz kazdy bedzie sobie wchodzil na scene i np piateczke albo zdjecie sobie walnie?Powinien wysluchac co ma do powiedzienia, stac jak cipa i go sluchac? Aaa no tak, zapomnialem ze tak wlasnie funkcjonuje nasz kraj, przez takie cioty jak Ci wypowiadajacy sie wyzej, nasz kraj upada na dno, a zaraz Twoje dziecko ktore panstwo Ci odbierze bo godnie Ci nie placi da parze pedalow.
hahaha nie bawi cie rymowanie , jasne nie bawi cie rymowanie , a jedyne co ambitne Tobie udalo sie zrobic , to wrzucic glupi komentarz
[Magik] napisał/a:
hahaha nie bawi cie rymowanie , jasne nie bawi cie rymowanie , a jedyne co ambitne Tobie udalo sie zrobic , to wrzucic glupi komentarz
Nie żebym coś sugerował, ale nick zobowiązuje...
myslalam, ze jest normalniejszy -.- Za kogo on się uważa? Kasa mu mozg zzarla.
Od tego wydarzenia sokół jest dla mnie zwykłym fiejem. Zrobił się z niego jaśniepan w chuj.
Zapomniał wół, jak cielęciem był - kiedyś tak nie gwiazdorzył, nie cwaniakował. Oto co kasa robi z niektórymi.
Zapomniał wół, jak cielęciem był - kiedyś tak nie gwiazdorzył, nie cwaniakował. Oto co kasa robi z niektórymi.
Ehh... Zbędne jest tutaj wasze pierdolenie . Zgadzam się z @mrsatanem , Sokół powiedział że tego nie lubi , a ten wszedł na scenę bo wypił za dużo albo miał parcie na szkło i chciał się pokazać jaki to on "ziomal" nie jest. Proszę was , jeśli macie tutaj stękać jakbyście się bawili 20 cm dildo , to nie piszcie już nic .
Edit.
Sam uważam że zachował się nieodpowiednio, ale to nie pretekst żeby już obrażać ten gatunek muzyki.
Edit.
Sam uważam że zachował się nieodpowiednio, ale to nie pretekst żeby już obrażać ten gatunek muzyki.
mógł mu powiedzieć kolego zejdź ze sceny bo nie lubię jak mi ktoś przerywa jeśli to by nie poskutkowało to poprosić ochronę o grzeczne usunięcie go ze sceny ale nie lepiej wypierdolić drugiego idiotę ze sceny dobrze że tej plastuś pierdolony z ucha go nie potraktował
kiedyś też miał policzyć do trzech przy słowie dwa i uderzył kolesia
każdy ponad każdym innego traktuje jakby był niczym
w jego wykonaniu puste słowa
kiedyś też miał policzyć do trzech przy słowie dwa i uderzył kolesia
każdy ponad każdym innego traktuje jakby był niczym
w jego wykonaniu puste słowa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów