Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pewnie na CB radiu gromadnie omawiali teorię wieloświatów, natomiast jeden z dżentelmenów wtrącił bezpardonowo dyskurs o teorii strun i się zaczęło.
Jeżdżąc kiedyś po Polsce z CB trafiałem czasem na prawdziwych debili wśród butloszczochów, zgaduję że jeden jechał 1 km/h wolniej niż ten za nim i się o to pokłócili bo ten za nim się bardzo spieszył i chciał tego przed nim wyprzedzić.
Podobno gruby wypił tymbarka temu w zielonym.
Podobno te w czarnym op🤬lał mu kiełbasę i ten w zielonym nie chcial zapalacić umówionych 10 zł za loda
Podobno te w czarnym op🤬lał mu kiełbasę i ten w zielonym nie chcial zapalacić umówionych 10 zł za loda
Podobno nigdy nie będziesz prawdziwym trackerem dopóki nie zesikasz się do butelki i nie nasrasz do reklamówki...
Podobno macie rację
Pewnie jeden drugiemu na koło nasikał
jprdl.. to chyba najbardziej prymitywny zawód świata..
90 procent innych zawodów to sam prymitywizm, przyjść, odj🤬 8 godzin, zesrać się i wp🤬lić gównopasztet z biedry
[ Dodano 2025-03-22, 02:20 ]
kierowcy ciezarowek , j🤬e szoferaki to najwieksze gówno jakie istnieje
a nie twoi starzy?
90 procent innych zawodów to sam prymitywizm, przyjść, odj🤬 8 godzin, zesrać się i wp🤬lić gównopasztet z biedry
a nie twoi starzy?
hahahahah zabolało cie synu szczerbatego szoferaka
hahahahah zabolało cie synu szczerbatego szoferaka
Nie, robiłem w wielu zawodach i nigdzie tak ograniczonych gówien umysłowych nie spotkałem jak ci ze zwykłych gówno prac typu urząd, magazyniarz, programista najniższych lotów czy kasjer. Byle by odj🤬 8 godzin a potem walić konia przed kompeem z pasztetem z biedry. Zero ambicji i planów na życie xD Tacy ludzie jak ty najdalej w życiu byli dwa osiedle dalej, każde wolne przesrane i przepite xD i jeszcze się k🤬a za lordów uważacie XDDDD
Nie, robiłem w wielu zawodach i nigdzie tak ograniczonych gówien umysłowych nie spotkałem jak ci ze zwykłych gówno prac typu urząd, magazyniarz, programista najniższych lotów czy kasjer. Byle by odj🤬 8 godzin a potem walić konia przed kompeem z pasztetem z biedry. Zero ambicji i planów na życie xD Tacy ludzie jak ty najdalej w życiu byli dwa osiedle dalej, każde wolne przesrane i przepite xD i jeszcze się k🤬a za lordów uważacie XDDDD
wiecej "xd" tępawy synu szoferaka trzeba bylo w tym gównianym wywodzie nap🤬lic, swoją droga to wlasnie opisales siebie
ps. w wielu zawodach robiles ? hahaha k🤬a jakich nastoletni przyglupie ? byles popychlem na magazynie , rozdawales ulotki , a teraz jak ojciec ktorys raz z rzędu probujesz zrobic prawko zeby zostac kolejnym smierdzacym butloszczochem , opowiadajacym na parkingach jakies gówniane historie , kim wy niby nie jesteście, gównem jestescie i niczym wiecej... gratuluje
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie