Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:17
🔥 Jak tam na froncie? - teraz popularne
00:00
00:29
Download
ciekawe o co poszło.
Zmieniono 2 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
elim 2025-03-19, 16:44
Nazhir napisał/a:

pewnie na CB radiu gromadnie omawiali teorię wieloświatów, natomiast jeden z dżentelmenów wtrącił bezpardonowo dyskurs o teorii strun i się zaczęło.

Jeżdżąc kiedyś po Polsce z CB trafiałem czasem na prawdziwych debili wśród butloszczochów, zgaduję że jeden jechał 1 km/h wolniej niż ten za nim i się o to pokłócili bo ten za nim się bardzo spieszył i chciał tego przed nim wyprzedzić.
Zgłoś
Baronessa 2025-03-19, 17:36 1
Typowe tirowskie downy, co tu gadać... Dobrze, że darowałem sobie ogarnianie tej roboty. Podobno obniża IQ -1 po każdej butli napełnionej szczochami... 🤣💀
Zgłoś
chada 2025-03-19, 18:03
Jak dla mnie, widzimy dwóch najważniejszych zawodników butloszczowego MMA o tytuł mistrza gotowania parówek w czajniku
Zgłoś
MorroRex 2025-03-19, 18:16
kierowcy ciezarowek , j🤬e szoferaki to najwieksze gówno jakie istnieje
Zgłoś
wojtas09999 2025-03-19, 18:18 2
dominik666 napisał/a:

Podobno gruby wypił tymbarka temu w zielonym.

pazuzu napisał/a:

Podobno te w czarnym op🤬lał mu kiełbasę i ten w zielonym nie chcial zapalacić umówionych 10 zł za loda

pazuzu napisał/a:

Podobno te w czarnym op🤬lał mu kiełbasę i ten w zielonym nie chcial zapalacić umówionych 10 zł za loda

JamesCapsel napisał/a:

Podobno nigdy nie będziesz prawdziwym trackerem dopóki nie zesikasz się do butelki i nie nasrasz do reklamówki...

Podobno macie rację
Zgłoś
smc 2025-03-19, 18:26
Jeden drugiemu nasrał pod naczepę. To się często zdarza na parkingach.
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2025-03-19, 18:40 1
Ja z kolei słyszałem, że ten w zielonym op🤬lił temu w czarnym psią karmę typu salami z miski, gdy srał do słoika po bigosie w szoferce.

podpis użytkownika

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
Kurisu 2025-03-19, 18:54
Tak się kończy bajo jajo na CB
Zgłoś
Czachulek 2025-03-20, 0:57 1
Ja słyszałem, że ten jeden najszczał drugiemu do jego butli.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-03-20, 14:15
Kulturalnie i bez oblewania się podejrzaną zawartością butelek z szoferki
Zgłoś
krajann 2025-03-21, 23:38
Pewnie 198 godzina w pracy sraka sie wylewała kustosze nie mieściły się w szoferce i trzeba było się przewietrzyć czyli hobby butloszczochów jak nie ćpanie chlanie to nak🤬ianie się
Zgłoś
kpold3004 2025-03-22, 2:17
Cezzar napisał/a:

Pewnie jeden drugiemu na koło nasikał
jprdl.. to chyba najbardziej prymitywny zawód świata..

90 procent innych zawodów to sam prymitywizm, przyjść, odj🤬 8 godzin, zesrać się i wp🤬lić gównopasztet z biedry

[ Dodano 2025-03-22, 02:20 ]
MorroRex napisał/a:

kierowcy ciezarowek , j🤬e szoferaki to najwieksze gówno jakie istnieje

a nie twoi starzy?
Zgłoś
MorroRex 2025-03-22, 22:06
kpold3004 napisał/a:

90 procent innych zawodów to sam prymitywizm, przyjść, odj🤬 8 godzin, zesrać się i wp🤬lić gównopasztet z biedry
a nie twoi starzy?

hahahahah zabolało cie synu szczerbatego szoferaka
Zgłoś
kpold3004 2025-03-23, 10:30
MorroRex napisał/a:

hahahahah zabolało cie synu szczerbatego szoferaka

Nie, robiłem w wielu zawodach i nigdzie tak ograniczonych gówien umysłowych nie spotkałem jak ci ze zwykłych gówno prac typu urząd, magazyniarz, programista najniższych lotów czy kasjer. Byle by odj🤬 8 godzin a potem walić konia przed kompeem z pasztetem z biedry. Zero ambicji i planów na życie xD Tacy ludzie jak ty najdalej w życiu byli dwa osiedle dalej, każde wolne przesrane i przepite xD i jeszcze się k🤬a za lordów uważacie XDDDD
Zgłoś
MorroRex 2025-03-23, 14:47
kpold3004 napisał/a:

Nie, robiłem w wielu zawodach i nigdzie tak ograniczonych gówien umysłowych nie spotkałem jak ci ze zwykłych gówno prac typu urząd, magazyniarz, programista najniższych lotów czy kasjer. Byle by odj🤬 8 godzin a potem walić konia przed kompeem z pasztetem z biedry. Zero ambicji i planów na życie xD Tacy ludzie jak ty najdalej w życiu byli dwa osiedle dalej, każde wolne przesrane i przepite xD i jeszcze się k🤬a za lordów uważacie XDDDD

wiecej "xd" tępawy synu szoferaka trzeba bylo w tym gównianym wywodzie nap🤬lic, swoją droga to wlasnie opisales siebie

ps. w wielu zawodach robiles ? hahaha k🤬a jakich nastoletni przyglupie ? byles popychlem na magazynie , rozdawales ulotki , a teraz jak ojciec ktorys raz z rzędu probujesz zrobic prawko zeby zostac kolejnym smierdzacym butloszczochem , opowiadajacym na parkingach jakies gówniane historie , kim wy niby nie jesteście, gównem jestescie i niczym wiecej... gratuluje
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem