Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pewnie na CB radiu gromadnie omawiali teorię wieloświatów, natomiast jeden z dżentelmenów wtrącił bezpardonowo dyskurs o teorii strun i się zaczęło.
Pewnie jeden drugiemu na koło nasikał
jprdl.. to chyba najbardziej prymitywny zawód świata..
Podobno ten z pierwszej ciężarówki zachlapał szybę temu z drugiej, jak wyrzucał pełną butlę przez okno
Podobno gruby wypił tymbarka temu w zielonym.
dominik666 napisał/a:
Podobno gruby wypił tymbarka temu w zielonym.
kierowcy ciężarówek lubią tylko jabłkowe tymbarki, podobno wymieniają się nimi na parkingach autostradowych
Była gdzie cała wersja filmiku ktoś komu zajechał jakoś tak było.
Zielony miał Klapki Zagłady, co sprawiło że wygrał. Klapki mocy to rytualna broń ze starożytnich Indii , nie raz oglądaliśmy jak brutaną siłę posiadają...
Kaczor68 napisał/a:
Podobno ten z pierwszej ciężarówki zachlapał szybę temu z drugiej, jak wyrzucał pełną butlę przez okno
Przez okno to można ewentualnie ze strzykawki olej roślinny na lewy pas rozpylać.
Podobno te w czarnym op🤬lał mu kiełbasę i ten w zielonym nie chcial zapalacić umówionych 10 zł za loda
Podobno nigdy nie będziesz prawdziwym trackerem dopóki nie zesikasz się do butelki i nie nasrasz do reklamówki...
Nazhir napisał/a:
pewnie na CB radiu gromadnie omawiali teorię wieloświatów, natomiast jeden z dżentelmenów wtrącił bezpardonowo dyskurs o teorii strun i się zaczęło.
Potwierdzam, tak było. Słuchałem tej rozmowy i też się uniosłem bo nie przedstawił wiarygodnych obliczeń na poparcie swoich twierdzeń.
romek134 napisał/a:
Potwierdzam, tak było. Słuchałem tej rozmowy i też się uniosłem bo nie przedstawił wiarygodnych obliczeń na poparcie swoich twierdzeń.
K🤬a głupie butloszczochy! Nawet taksiaze z Gruzji wiedzą że "teoria" strun jeszcze nie osiągnęła poziomu naukowej teorii!
chyba poszło o bajo jajo bajo jajo
Czy każdy kierowca tira ma tak słabą kondycję? Na filmiku widać jakby się dziadki napierdały którym brakuje kilka lat do setki.