Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wiecej "xd" tępawy synu szoferaka trzeba bylo w tym gównianym wywodzie nap🤬lic, swoją droga to wlasnie opisales siebie
ps. w wielu zawodach robiles ? hahaha k🤬a jakich nastoletni przyglupie ? byles popychlem na magazynie , rozdawales ulotki , a teraz jak ojciec ktorys raz z rzędu probujesz zrobic prawko zeby zostac kolejnym smierdzacym butloszczochem , opowiadajacym na parkingach jakies gówniane historie , kim wy niby nie jesteście, gównem jestescie i niczym wiecej... gratuluje
Nie jestem synem kierowcy, ale widzę, że jednak powiedziałem prawdę. Uderz w stół a nożyce się otworzą. Zabolało, że jebiesz na najniższej krajowej, gówno w życiu widziałeś a jedyną twoją rozrywką jest naj🤬ie się w weekend najtańszą wódą/najtańszym piwem? Nie robiłem na magazynie ani na ulotkach, cóż, chciałbym ci współczuć ale mam wyj🤬e w takie pospolite śmieci jak ty, które jedynie świat mogą poznać dzięki internetowi

Nie jestem synem kierowcy, ale widzę, że jednak powiedziałem prawdę. Uderz w stół a nożyce się otworzą. Zabolało, że jebiesz na najniższej krajowej, gówno w życiu widziałeś a jedyną twoją rozrywką jest naj🤬ie się w weekend najtańszą wódą/najtańszym piwem? Nie robiłem na magazynie ani na ulotkach, cóż, chciałbym ci współczuć ale mam wyj🤬e w takie pospolite śmieci jak ty, które jedynie świat mogą poznać dzięki internetowi
hahaha czyli dalej cie miernoto boli , najpierw cie butloszczoch bolał a teraz reszta , jestes zerem i kolo mi lataja te twoje monologi gdzie opisujesz siebie
hahaha czyli dalej cie miernoto boli , najpierw cie butloszczoch bolał a teraz reszta , jestes zerem i kolo mi lataja te twoje monologi gdzie opisujesz siebie
Jedyne co ci lata to małpka w kieszeni po twojej gównopracy xD Miło, że się nam panie p🤬do pozamaciczna przedstawiłeś a teraz idź się popsikaj najtańszą isaną z rossmanna byś na zmianie w swojej gównorobocie nie j🤬

Jedyne co ci lata to małpka w kieszeni po twojej gównopracy xD Miło, że się nam panie p🤬do pozamaciczna przedstawiłeś a teraz idź się popsikaj najtańszą isaną z rossmanna byś na zmianie w swojej gównorobocie nie j🤬
widze ze dalej boli i nawet zaczely kompleksy wylazic. Duzy problem z alkoholem masz synu kiepa i pojary, ale spoko u szoferaków to norma. Wiecznie byc naj🤬ym na parkingu z oszczanym kołem. Hahahah Opisuj dalej koleje tego swojego marnego gówno wartego życia
widze ze dalej boli i nawet zaczely kompleksy wylazic. Duzy problem z alkoholem masz synu kiepa i pojary, ale spoko u szoferaków to norma. Wiecznie byc naj🤬ym na parkingu z oszczanym kołem. Hahahah Opisuj dalej koleje tego swojego marnego gówno wartego życia
Jedziesz po rodzicach bo ciebie oddali do okna życia karaluchu xD
Jedziesz po rodzicach bo ciebie oddali do okna życia karaluchu xD
dalej cie pomiocie kiepa i pojary boli wiec tydzien myslales co tam napisac , czy w trasie byles popychlu j🤬y hahahahaha
jestes byles i pozostaniesz gównem i podludziu
poza tym ty nie masz rodziców tylko przepitą k🤬e maciore i ojca kundla

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie