Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rozjebałbym mu te jebane google i czapeczkę na ryju za pizgniecie w furę... Jebane ciotowate hiphopowe-hipstery w wiszących szmatach... Takie same gówno jak pizdy w rurkach... Jestem ciekaw do jakiego kolesia pajacował jebany pedryl... Pewnie jakiś przeciętniak albo kruszyna i się pizda poczuła mocna...............
Ale żeś mu powiedział! Na pewno by się zesrał w majtki, gdyby się przestraszył!
Rozj***łbym mu te j***ne google i czapeczkę na ryju za pizgniecie w furę... j***ne ciotowate hiphopowe-hipstery w wiszących szmatach... Takie same gówno jak p*zdy w rurkach... Jestem ciekaw do jakiego kolesia pajacował j***ny pedryl... Pewnie jakiś przeciętniak albo kruszyna i się p*zda poczuła mocna...............
"Ludwiku Dorn i Sabo! Nie idźcie tą drogą!"
Rozjebałbym mu te jebane google i czapeczkę na ryju za pizgniecie w furę... Jebane ciotowate hiphopowe-hipstery w wiszących szmatach... Takie same gówno jak pizdy w rurkach... Jestem ciekaw do jakiego kolesia pajacował jebany pedryl... Pewnie jakiś przeciętniak albo kruszyna i się pizda poczuła mocna...............
No ja np. też bym nic nie zrobił bo lubię moje życie zbyt mocno żeby je ryzykować szarpiąc sie z jakims pojebem na środku ulicy. Rozsądni ludzie stronią od przemocy.
Rozsądni ludzie stronią od przemocy.
To prawda ale życie nauczyło mnie że jeśli jesteś zbyt ugodowy dla pojebów to pojeby cię w końcu zjedzą.
Pojeb od czasu do czasu powinien zebrać przekopkę, albo najlepiej został za twoją sprawą ukarany prawnie lub finansowo, żeby mu w przyszłości bardziej nie odjebało i skrzywdził kogoś.
szarpiąc sie z jakims pojebem na środku ulicy.
No to potrenuj trochę, żebyś nie musiał się szarpać, tylko mógł wyjebać dwa porządne uspokajacze. Do tego trzeba mieć trochę siły.
PS. - Rozsadek jest nudny
To prawda ale życie nauczyło mnie że jeśli jesteś zbyt ugodowy dla pojebów to pojeby cię w końcu zjedzą.
Pojeb od czasu do czasu powinien zebrać przekopkę, albo najlepiej został za twoją sprawą ukarany prawnie lub finansowo, żeby mu w przyszłości bardziej nie odjebało i skrzywdził kogoś.
W sumie masz rację. Sam przechodzę przez takie gówno w robocie. Niestety pojeb jest 2 razy większy i ma masę i trudno będzie go położyć. A zabić go nie mogę bo nie pójdę siedzieć za zwierzę.
No to potrenuj trochę, żebyś nie musiał się szarpać, tylko mógł wyj***ć dwa porządne uspokajacze. Do tego trzeba mieć trochę siły.
PS. - Rozsadek jest nudny
Na upartego nie musi trenować... Kop albo kolano na wory i nie ma chuja we wsi, żeby nie klęknął z "wrażenia" ... Później może sobie robic wykończeniówke na jego japie jak pan wiesiu na robocie... Byle jak
W sumie masz rację. Sam przechodzę przez takie gówno w robocie. Niestety pojeb jest 2 razy większy i ma masę i trudno będzie go położyć. A zabić go nie mogę bo nie pójdę siedzieć za zwierzę.
A macie w tej robocie schody (tylko porządne a nie jakies 2 stopnie)? Jeśli tak sprzedaj mu kopa w plecy... Sprawdzone w pubie. Tyle, że gwarancji na przeżycie nie daje bo zawsze może chujowo upasć nawet jakbys mu po mordzie nastrzelał... Opcje trucia (niech wysra jelita), niszczenia własności też go wkurwią. Na bank kolejna sprawdzona metoda to gazem naładuj mu po pysku, a później obijaj jak alfons kurwę za kiepski utarg
Pamiętaj na takich cweli i cwaniaków co się rzucaja na słabszych/mniejszych nie stosuję się zasada "honorowa solówa"... Najlepiej chyba gaz i wez rurke kwasiaka czy tam batona i napierdalaj jak leci... Groszowe sprawy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów