Jeden przeżył, drugi miał mniej szczęścia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Tak to jest, jak po torowisku chodzi zgraja przygłupów ciapata.
Jednego srogo jebło, a po drugim została obesrana szmata.
Jednego srogo jebło, a po drugim została obesrana szmata.
Czy na prawdę możliwym jest, by humanoid był aż tak bezdennie głupi?
Ja pierdole co za idioci...
Coś mi w uchu dzwoni i ziemia drży...co to kurwa może być? A wejdę bardziej na torowisko. Bezpieczniej.
i jedzie dalej xD
Taka tam codzienność. Kamera man był przekonany o nadchodzącym kinie akcji.
To i tak cud że dożył do tego etapu z taką głupotą.. mózg ewidentnie miał tylko do podtrzymania podstawowych funkcji życiowych..
W tych krajach gównem i szczynami płynących roi się od totalnych idiotów. Ja nie wiem co trzeba mieć w głowie, żeby się tak zachować. Może to z powodu wdychania codziennie tego smrodu albo noszenia szmaty do wycierania gówna na głowie. Nie wiem, ale wiem że w tej części świata najwięcej tak pojebanych akcji.
kurwa co za jebani idioci. nikt mi nie wmówi, że należę do tego samego gatnuku
To hindusi, czyli jebane niepiśmienne ameby. Czy jest to argument na ich obronę? Absolutnie nie, kurwa głupiego psa, kota by tam postawił to by uciekł, albo przynajmniej się obejrzał. Nie wiem, jak ten naród funkcjonuje, gdyby nie angielski kolonializm, to najnowszy budynek mieliby z lat cywilizacji starożytnej. Nie mówiąc o infrastrukturze, samochodach, innych pojazdach, sieci kolejowej itp. Przecież tam wszystko jest z lat pięćdziesiątych, czyli przejęli po anglikach majątek, a teraz sukcesywnie wszystko zasmradzają i rozpierdalają nie posuwając się na przód ani o milimetr. Pieprzone robactwo.
-Premium za grosze: sadistic.pl/user/premium
-Zrzutka: KLIK
Pozdrowienia dla wszystkich Sadoli!
Poziom inteligencji jak te krowy co czasem widać na filmikach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów