to samo eko-kurwy
itd
przecież robol z ciężarówki nie ma żadego wpływu na decyzje rządu...
kretyni-powinnien był ich rozjechać...
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.I tak będzie wszędzie. Jedyną "bronią" normalnych ludzi jest strajk a ponoć 10 dni bez pracy wystarcza aby zapierdolić firmę dla której się pracuje jak wszyscy by zastrajkowali.
W chinach masz jeszcze śmieszniej bo tam nawet twoje nieruchomości nie są twoje tylko są na zasadzie wynajmu bezterminowego od państwa więc w kazdej chwili jak podskoczysz to ci blokują hajs, wypierdalają z własnego domu i w sekundę jesteś bezdomnym bez możliwości podjęcia pracy bo ci kredyt społeczny zabierają cały.
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.I tak będzie wszędzie. Jedyną "bronią" normalnych ludzi jest strajk a ponoć 10 dni bez pracy wystarcza aby zapierdolić firmę dla której się pracuje jak wszyscy by zastrajkowali.
W chinach masz jeszcze śmieszniej bo tam nawet twoje nieruchomości nie są twoje tylko są na zasadzie wynajmu bezterminowego od państwa więc w kazdej chwili jak podskoczysz to ci blokują hajs, wypierdalają z własnego domu i w sekundę jesteś bezdomnym bez możliwości podjęcia pracy bo ci kredyt społeczny zabierają cały.
...po co protestujący wkurzają zwyklych ludzi-pod sejm stańcie ...
to samo eko-kurwy
itd
przecież robol z ciężarówki nie ma żadego wpływu na decyzje rządu...
kretyni-powinnien był ich rozjechać...
robol z ciężarówki nie ma żadego wpływu na decyzje rządu