📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
poteflon napisał/a:
do zbierania spermy chyba...
Głodnemu chleb na myśli.
Zaiste skowyrne в пизду.
Szkoda, że nie może działać, bo płyta jest zbyt gruba i wsuwa się zbyt wolno. Japońce robią nas w chuja, zamiast elektrownie naprawiać.
Szkoda, że nie może działać, bo płyta jest zbyt gruba i wsuwa się zbyt wolno. Japońce robią nas w chuja, zamiast elektrownie naprawiać.
Vanslav napisał/a:
Zaiste skowyrne в пизду.
Nie robią w chuja. Nie znalazłem jak to działa ale to dlatego że maja patent i nie chcą żółtki żeby go ktoś podpierdolił, w piekarniach go używają.
racja, jest za gruba ale (taka moja gówno warta teoria) może używają nanorurek jako materiału i nawet nie widać krawędzi tej "płyty"
Kupie takie cudo swojej zonie, gdybym mial sie niechcacy spuscic na blat kuchenny zamiast do buzi.
@poteflon Nie ma czegoś takiego jak tajny patent. Jeśli coś jest opatentowane to każdy ma wgląd w dany patent z opisem technicznym właśnie po to by wiedział, że ma nie wykorzystywać tego. Z tego powodu niektórych rzeczy się nie patentuje, bo chińczyki maja w dupie patenty.
Polskie patenty etc.
pubserv.uprp.pl/PublicationServer/index.php?strona=wd
amerykańskie
patft.uspto.gov/
Tak tak sadistic bawi i uczy.
Polskie patenty etc.
pubserv.uprp.pl/PublicationServer/index.php?strona=wd
amerykańskie
patft.uspto.gov/
Drogi marcinie, gowno masz miedzy uszami.
Jakzes takis madrys to idz i mi powiedz jaki jest opatentowany przepis coca coli.
Jakzes takis madrys to idz i mi powiedz jaki jest opatentowany przepis coca coli.
zawsze jak ci się plama z keczapu nie spodoba na ziemi, mozesz sobie ja obrócić ... o_O
Bzdura. 1:33 jest coś na blacie jak plama tłuszczu. Wystarczy się zobaczyć jak ona nachodzi na to urządzenie.
taaa pewnie! majonez i ketchup z idealnie gładkiego blatu pierwszym lepszym "super wynalazkiem" można zebrać... jak takie te japońce mądre to niech spróbują za pomocą tego cuda posprzątać burdel po tsunami
marcinsud napisał/a:
@poteflon Nie ma czegoś takiego jak tajny patent.
to niech chociaż uczy dobrze.
Urząd patentowy może uznać patent za tajny jeśli jest to:
wynalazek stanowiący tajemnicę Pastwa dotyczący głównie obronności lub bezpieczeństwa kraju, w szczególności obejmujący rodzaje broni, sprzętu wojskowego, sposobu walki, a także środki techniczne stosowane do wykonywania czynności operacyjno-rozpoznawczych.
musisz się jeszcze sporo pouczyć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów